opskrifter
Søg i 12.572 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Farseret fasan

Farseret fasan

Farseret fasan
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(147)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
18.275
Visninger
522
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 fasanhaner (ell. 3 fasanhøner)
1 lille svinemørbrad
75 g letrøget spæk,
375 g champignoner
3 skiver formfranskbrød (uden skorpe)
100 g smør
lidt salt og nykværnet peber,
1½ tsk. "fire krydderier"
1 helt æg,
ca. 1 dl. fløde (13%)
4-6 tynde skiver letrøget spæk,
1/4 liter vildtsky
3 dl creme fraiche
2 spsk. (strøgne) maizena



SÅDAN GØR DU
Den afpudsede svinemørbrad, det røgede spæk samt franskbrødsskiverne snittes i mindre stykker og males 1 - 2 gange gennem kødmaskinen (eller i blenderen).
Champignonerne snittes og svitses i lidt af smørret, afkøles, røres i farsen sammen med krydderier, det hele æg samt fløden. Farsen fyldes i de istandgjorte fasaner, der gnides med salt og peber og ombindes med spækskiverne.
De brunes i resten af smørret, og vildtskyen - der skal være kogende - hældes i gryden sammen med créme fraiche.
Steger over svag varme ca. I time. Fasanerne tages op og holdes varme. Skyen bringes til kogepunktet under omrøring og jævnes med maizena, udrørt i lidt fløde.

SERVERING
Ved serveringen parteres fasanerne, først i halve, som dernæst deles i 2 à 3 stykker. Garneres med halve æbler med rønnebærgelé og spises med smørbrunede kartofler.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Farseret fasan opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Farseret fasan fra Maduniverset.dk i kategorien Vildt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Farseret fasan, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Æbleskiver (sønderjyske)     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Mormors Stegte sild i eddike     Gryderet med broccoli og kalkun     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Lagkage med karamelmousse, lakridslag og hvid brownie     Kvædemarmelade     Andebryst i ovn til mange     Den bedste Kylling i Karry!     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Porrer i fad med oksekød     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Pastaret i fad     Børnenes kokoskugler     Oldes Kokoskranse     Glace til kage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]