opskrifter
Søg i 12.550 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Moseænder m/champignon

Moseænder m/champignon

Moseænder m/champignon
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(57)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.233
Visninger
170
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 moseænder,
200 g fersk spæk,
100 g smør,
2 dl vildtsky eller bouillon,
2 dl piskefløde,
½. kg champignoner,
1 spsk. (strøget) maizena,
2 spsk. rønnebærgelé.





SÅDAN GØR DU
De istandgjorte moseænder aftørres omhyggeligt og gnides indvendig med salt og peber. Halvdelen at spækket skæres i små terninger og lægges indeni. Resten skæres i tynde skiver, der svøbes om ænderne, hvorpå de ombindes med bomuldsgarn.
Ænderne brunes i smørret. Den kogende vildtsky eller bouillon hældes ved sammen med fløden, der ligeledes skal have et opkog. Ænderne steger under låg i Ca. i time.
De rensede champignoner svitses et øjeblik i en smule smør og drysses i gryden de sidste 5-6 minutter af stegetiden.
Moseænderne tages op og holdes varme. Saucen bringes til kogepunktet, jævnes med maizena udrørt i fløde, småsnurrer et øjeblik og smages til med rønnebærgelé.
Bånd og spæk fjernes fra ænderne, og hver and deles i 3 à 4 stykker. Anrettes med lidt sauce henover.
SERVERING
Anrettes med lidt sauce henover kødet. Hertil hører varme flutes og grøn salat
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Moseænder m/champignon opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Moseænder m/champignon fra Maduniverset.dk i kategorien Vildt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Moseænder m/champignon, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til kør selv ferien
Om man enten skal på en lang eller kort køretur i bil, tog eller sejltur med færge så er det rart at have lidt mad og drikke med. Her er lidt forslag til hvad man kan lave og tage med på tur Forslag til basis mad og drikke: vand, vandmelon, frugt, gulerødder, brikjuice, nøddemix, rosiner, peberfrugt, rugbrød, boller, minimajs, tun, makrel, mayonnaise, dadler, kiks, abrikoser, frugtbar, små indpakket spegepølser, agurk. Obligatorisk: Køletaske, skraldeposer og vådservietter Evt. Salt og peber Aktiviteter til børn: Tælle bilfarver, Hvem ser først 5 gange X bilmærke, loftskærm med film, musik fra alle parter, bøger, tegneudstyr, telefon, tablet, bærbar, kort, materiale om hvor man skal hen.
Se opskrifter her
hvid streg
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Laks med baconsvøb m. spinat og stegte bønner med hasselnødd     Ribssaft     Mørbradgryde m. ris     Helstegt Oksestriploin     Lakrids (Sød, finsk)     Dadler med bacon     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     pommes anna     Kinesisk nudelret     Havregrynskager     Helstegt grillet oksefilet     Gulerodskage (Rå)     Pandekager med hvidtøl     Abrikos-Chokolade lagkage.     Pastrami sandwich med syltede grøntsager     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      Færøsk æblekage     Mors Flæske-Pandekage     Spagetti carbonara     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]