opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Moseænder m/champignon

Moseænder m/champignon

Moseænder m/champignon
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(57)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.676
Visninger
186
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 moseænder,
200 g fersk spæk,
100 g smør,
2 dl vildtsky eller bouillon,
2 dl piskefløde,
½. kg champignoner,
1 spsk. (strøget) maizena,
2 spsk. rønnebærgelé.





SÅDAN GØR DU
De istandgjorte moseænder aftørres omhyggeligt og gnides indvendig med salt og peber. Halvdelen at spækket skæres i små terninger og lægges indeni. Resten skæres i tynde skiver, der svøbes om ænderne, hvorpå de ombindes med bomuldsgarn.
Ænderne brunes i smørret. Den kogende vildtsky eller bouillon hældes ved sammen med fløden, der ligeledes skal have et opkog. Ænderne steger under låg i Ca. i time.
De rensede champignoner svitses et øjeblik i en smule smør og drysses i gryden de sidste 5-6 minutter af stegetiden.
Moseænderne tages op og holdes varme. Saucen bringes til kogepunktet, jævnes med maizena udrørt i fløde, småsnurrer et øjeblik og smages til med rønnebærgelé.
Bånd og spæk fjernes fra ænderne, og hver and deles i 3 à 4 stykker. Anrettes med lidt sauce henover.
SERVERING
Anrettes med lidt sauce henover kødet. Hertil hører varme flutes og grøn salat
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Moseænder m/champignon fra Maduniverset.dk i kategorien Vildt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Moseænder m/champignon, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pastaret i fad     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Suppekuren     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors Stegte sild i eddike     Røræg i ovn     Hjemmelavet modellervoks     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     irsk stuvning med svinekød     Tunmousse      Tyrkisk suppe     Hannes vafler.     Mælkesnitter     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]