opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Studenterguf

Studenterguf

Studenterguf
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(75)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.005
Visninger
132
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
150 g mørk blokchokolade eller 1 ½ pose "knapper"
1 dl hakkede rosiner
2 - 3 dl kokosmel (Ca. 60-90 g.)



SÅDAN GØR DU
Chokoladen smelter i en skål, der hænger over en gryde for svag varme. I chokoladen blandes hakkede rosiner og kokosmel, og det hele røres sammen måske med et par spskf. ekstra kokosmel, det hele skal være som en grødagtig masse. alt blandes godt. Med to teskeer formes massen til små toppe, der sættes på en bageplade beklædt med bagepapir, og det hele stilles koldt. Nem at tage fra papiret og lige til at opbevare i en æske eller dåse.

En herlig mundfuld der samtidig ikke er for dyr
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Studenterguf fra Maduniverset.dk i kategorien Julekonfekt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Studenterguf, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Pirogger med oksekød     Estragonsovs     Kaffelikør     Gulerodsboller med hvedeklid      Hjemmelavet varmrøget laks     Gratin m. fyld du kan li`     Kogning af majs     Tykkam classico.     Abehjerne     Ravioli med flødesovs     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Tina's Koldskål     citronis     Millionbøf II     Havregryn med mælk og sukker     Ægte indianer-røv     Frisk pasta med laks og flødesovs     Bløde løg, der ikke feder     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]