opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rødspættefilét Napolitana

Rødspættefilét Napolitana

Rødspættefilét Napolitana
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(44)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.398
Visninger
186
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4-6 rødspættefiléter
1 glas tør hvidvin
1 dåse hakkede tomater
1/4 l piskefløde
200g grønlandske rejer
200 g champignons i papirtynde skiver
olivenolie
1 bdt persille
1/2 citron
mel,salt hvid peber


SÅDAN GØR DU
filéterne dryppes med ctronsaft, drysses med lidt salt og vendes let i lidt hvedemel.
filéterne vendes hurtigt i lidt olie på en pande.
hvidvin hældes over og koger op.
piskefløden hældes over og koger op.
de hakkede tomater,champignons og rejer fordeles over , der smages til med salt og hvid peber og filéterne vendes forsigtigt med det hele.
Når det hele er gennemvarmet, serveres retten direkte fra panden med et generøst drys friskhakket persille.
SERVERING
Nydes gerne med et glas tør hvidvin og italiensk brød. Kan også spises som hovedret med frisk pasta og et par ekstra filéter.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rødspættefilét Napolitana fra Maduniverset.dk i kategorien Hurtig nem hverdagsmad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rødspættefilét Napolitana, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Klamme fingre     Rødvins glace/sauce     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Brownie med saltkaramel midte     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kvædemarmelade     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Mornay sauce     Den bedste ungarske gullasch     Mælkesnitter     Trylledej (ikke spiseligt)     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Ægte indianer-røv     Lynhurtig chokoladekage i mikroovn     Hjemmelavet modellervoks     Spagetti carbonara     Mormors citronfromage     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]