opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Belgisk risbudding

Belgisk risbudding

Belgisk risbudding
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(92)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.256
Visninger
157
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2 l sødmælk
200 g grødris
1 brev gul buddingpulver
50 g sukker
evt. safran
1 knivspids salt
brun farin





SÅDAN GØR DU
Kog en lind grød af ris og 1,7 l mælk, en knivspids salt, og evt. safran. Rør buddingpulveret ud i den resterende mælk sammen med sukkeret (følg anvisningen på posen) og rør blandingen i den færdige, hede grød.
SERVERING
Hæld det over i en serveringsskål og stil det til afkøling. Når risbuddingen er kold drysses den med brun farin og serveres.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Belgisk risbudding fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Belgisk risbudding, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Blommetrifli     Helstegt Oksestriploin     Hurtig pæretærte     Røræg i ovn     Kvædemarmelade     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Langtidsstegt oksemørbrad     Tvebakkekage     Svampet kanelkage     Mormors citronfromage     Nemme pølsehorn     Omelet m. skinke og ost     Nemme flûtes     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     Bagt æblekage med revne æbler.     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Blommelikør     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]