opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Belgisk risbudding

Belgisk risbudding

Belgisk risbudding
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(92)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.511
Visninger
155
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
2 l sødmælk
200 g grødris
1 brev gul buddingpulver
50 g sukker
evt. safran
1 knivspids salt
brun farin





SÅDAN GØR DU
Kog en lind grød af ris og 1,7 l mælk, en knivspids salt, og evt. safran. Rør buddingpulveret ud i den resterende mælk sammen med sukkeret (følg anvisningen på posen) og rør blandingen i den færdige, hede grød.
SERVERING
Hæld det over i en serveringsskål og stil det til afkøling. Når risbuddingen er kold drysses den med brun farin og serveres.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Belgisk risbudding fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Belgisk risbudding, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Danmarks nationale madspildsdag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Kanelbollens dag - Svensk tradition
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: And à l`orange     Fersken suppe (den er genial)     Gulerodskage (Rå)     Vegetar bolognese     Ægte indianer-røv     Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Raclette med det hele     Gryderet til gæster     Hjemmelavet Hyldebær/æble saft     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Ristaffel     Karbonader i fløde/porre sauce     Varm Hyldeblomst med citron og ingefær     Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce     Grønkålssalat med mandler og æbler     Mælkesnitter     Mandarin kage     Muffins med kokos, chokolade og nødder     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]