opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Haggish (Whiskypostej)

Haggish (Whiskypostej)

Haggish (Whiskypostej)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(99)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.469
Visninger
180
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
450 g lever
300 g røget spæk
1 svinehjerte
400 g hakket kalv og flæsk
100 g knækket rugkerner opblødt i whisky og vand natten over
200 g groft havregryn opblødt i mælk
1 stort hakket løg
1 fed hvidløg
salt og peber
1/2 tsk muskatnød
timian





SÅDAN GØR DU
Ingredienserne røres sammen til en fars. Fyldes i smurt raspdrysset form. Bages i vandbad ved 150 grader i 1 1/2 time.

Kål:
Serveres med kogt, hakket hvidkål, der er rørt med hakkede, kogte kartofler, mælk/fløde, muskat, salt og peber.


SERVERING
Server syltede rødbeder til.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter
KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

hejhejmand
29.01.2007, 13:03
smager godt laver det hele tiden elsker det
 
Denne gode opskrift på Haggish (Whiskypostej) fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Haggish (Whiskypostej), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Vores brugere har lagt nogen af de bedste fastelavnsboller på Maduniverset, alt fra børnenes favoritter, fastelavnsboller med citronglasur, fedtfattige fastelavnsboller til fastelavnsboller lavet med vandbakkelsedej og med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Lækkert franskbrød med æg og skinke     Fersken suppe (den er genial)     Fastelavnsboller med flødeskum     Trylledej (ikke spiseligt)     LCHF boller (cloud bread)     Suppekuren     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Svampet kanelkage     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Fondue     Omelet m. skinke og ost     Mormors citronfromage     Cremeboller     Nemme flûtes     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mors gulerodssalat med rosiner     Ægte fastelavnsboller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]