opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Engelsk julebudding

Engelsk julebudding

Engelsk julebudding
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(142)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.988
Visninger
161
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
250 g hvedemel
125 g rasp
1 tsk bl. bagekrydderi
1 tsk kanel
1 tsk stødt muskat
250 g hakket oksetælle
250 g mørk farin
250 g reven æble
100 g sylt. appelsinskal
2 æg
250 g rosiner
100 g korender
1/2 citron
100 g tørrede abrikoser
200 g mandler
1/2 appelsin
1 spsk sirup
1 1/2 dl øl

SMØRCREME:
200 g smør
200 g sigtet flormelis
2 spsk cognac





SÅDAN GØR DU
Tag 2 kopper mel fra. Drys den ene over oksetællen mens den hakkes fint med en kniv, så tællen ikke klistre sammen. Hak frugt og mandler og ryst dem i den anden kp mel sammen med revet citron- og appelsinskal. Pres saften af. Rør alle ingridienserne sammen og lad skålen stå køligt natten over. Rør blandingen op igen og fyld den i en stor, velsmurt buddingform. Læg dobelt folie over og bind om det, så det slutter helt tæt.
Læg en rist eller lign. i bunden af en gryde, sæt formen i og fyld halvt op med kogende vand. Læg låg over og kog for svagt blus. Fyld mere kogende vand i gryden, hvis det fordamper. Lad den færdige budding stå 2 min. før den vendes ud på et fad.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Engelsk julebudding fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Engelsk julebudding, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mælkebøttemarmelade     Kanelsnegle kagemand     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mormors citronfromage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Verdens bedste brød     Mælkesnitter     Tunmousse      Hjemmelavet salsa / tacosauce     Hummersuppe     Oliventapenade     Helstegt Oksestriploin     Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler     Peberrodssovs     Gulerodskage (Rå)     Pastaret i fad     chili cheese balls     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]