opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Klipfisk med Aïoli

Klipfisk med Aïoli

Klipfisk med Aïoli
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(58)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.777
Visninger
135
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
6 fed hvidløg
1 æggeblomme
4 dl olivenolie
saften af 1/2 citron
salt og peber

Tilbehør:
1,2 kg klipfisk
1 kg kartofler
6 æg
6 små artiskokker
600 g grønne bønner
ca. 700 g gulerødder
1 blomkålshoved
1 citron
salt og peber

Kogelage:
1 1/2 l vand
1 porre
1 gulerod
1 løg
4 fed hvidløg
1 krydderbuket
2 kryddernelliker
salt og peber





SÅDAN GØR DU
Aftenen i forvejen: Klipfisken udvandes til næste dag.
Kom alle ingredienserne til kogelagen i en gryde og hæld vandet ved. Bringes langsomt i kog. Fjern skum og lade den koge i ca 30 min. Køles herefter af. Kog æggene - hårdkogte. Pil dem. Artiskokker gøres i stand Koges i vand tilsat citron og salt. Øvrige grøntsager koges, så de netop er sprøde. Skyl klipfisken. Kog den i kogelagen ca 8 min. Ønsker man også snegle til retten koges de i ca. 30 min. i kogelagen.
Aïoli: Hvidløgsfed skrælles og knuses. Tilsæt æggeblomme og salt. Olien tilsættes lidt efter lidt. Der røres hele tiden. Tilsæt saften af 1/2 citron.


SERVERING
Kold klipfisk og varme grøntsager samt æg anrettes og Aïolien serveres til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Klipfisk med Aïoli fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Klipfisk med Aïoli, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grov go'e boller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Hjemmelavet super-æggekage, med bacon,løg og purløg.     Champignon-broccolitærte med skinke     Lamb vindaloo     Pulled Pork burger     Kranskageglasur/pynteglasur     Gulerodskage (Rå)     Lækker jomfruhummer bisque lavet af skallerne     Kanelsnegle kagemand     Kinesisk nudelret     Mandelrand     Bornholmersalat     Helstegt Oksestriploin     Syltet ramsløgsknopper (nordiske kapers)     Egg Fried Rice     Kartoffeltårn     Fondue     Indbagte tigerrejer     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]