50 g gær,
2 dl mælk,
2 tsk. sukker,
75 g fromagefrais,
2 æg,
1 tsk. salt,
600 g mel,
fyld:
æblemos af to æbler,
2 spsk sukker ( til mosen)
8 svesker i strimler,
1 spsk. kanel,
1 spsk vanilie,
Rør gæren ud i den lune mælk og tilsæt sukker fromage frais. Pisk hviderne stive og pisk herefter blommerne i. Vend herefter æggemassen forsigtig i og sigt mel, salt og bagepulver i og og bland det hele. ælt herfter dejen og astil den til hævning minimum 30 min.
Kog en æblemos på to æbler i tern samt sukker. Bland det herefter med svesker, kanel og vanilie.
Rul dejen ud og smør fyldet på. Rul den til en roulade og skær 2 cm tykke skiver. Læg sneglene på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve 15 min. bag dem 20 min.ved 200 grader og stil dem nederst i ovnen.
18.10.2006, 10:00