opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Senneps kyllinger med risfyld

Senneps kyllinger med risfyld

Senneps kyllinger med risfyld
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(75)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.477
Visninger
116
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
2 kyllinger a 850-950 g pr. stk.
3-4 spsk. lys, fransk dijon sennep
20g smeltet smor
4-6 spsk. rasp
salt, peber
50 g koldt smor

Fyld:
4 dl raa, slanke ris
vand
salt
ca. 2 spsk. olie
1 1/2 dl log
1 rod peberfrugt
1 gron peberfrugt
kyllingelever og -hjerte
4 friske salvieblade eller ca. 1/2 tsk. torret



SÅDAN GØR DU
Kog risene i vand med salt.
Varm olien. Svits hakkede log heri, til de er klare uden at vaere gyldne. Skaer peberfrugte og lever/hjerte i smaa tern. Tilsaet begge dele til logene, svits dem med. Drys finhakket eller torret salvie over. Bland risene i gryden. Smag fyldet til med salt og peber.
Istandgor kyllingerne, Tor dem godt indenvendigt med kokkenrulle. Laeg lidt af risfyldet i. Luk med kodpinde. Saet kyllingerne op. Taend ovnen og indstil den til 200 grader. Leg dem i en smurt, ikke for stor, bradepande. Smor sennep og smeltet afsvalet smor over kyllingerne. Bland rasp med slt og peber. Drys blandingen over kyllingerne. Fordel iskolde smorklatter over kyllingerne. Saet fadet pa ovnristen paa nederste rille i ovnen ved 200 grader i 1-1 1/4 time. Maerk ved laaret. Er kyllingerne ikke brune nok, saettes de en rille op i ovnen og varmen haeves til 250 grader de sidste 5-10 min. lad kyllingerne hvile i den slukkede ovn, med doren aaben, for de tages ud.

Det resterende fyld gennemvarmes og anrettes i en skaal.
SERVERING
Serveres med resten af risfyldet og evt. en gron salat.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Senneps kyllinger med risfyld fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Senneps kyllinger med risfyld, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Abehjerne     Æblekage med bagepulver     helstegt dyreryg     Påskekyllinger af kogte æg     Kogning af kongekrabbe     jordbærfromage     Røræg i ovn     Grøn smoothie     Grovboller     Kyllingbryst med pesto og bacon     Nem æggesalat     Mormors amerikanske chokoladekage     Svampet kanelkage     Moussaka med squash og græskyoghurt     Andesteg (langtidsstegning)     Fine boller     Færøsk æblekage     Kagecreme nem     Nem softice     Chokoladekage på 5 min. i en kop     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]