opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Senneps kyllinger med risfyld

Senneps kyllinger med risfyld

Senneps kyllinger med risfyld
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(75)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.175
Visninger
105
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 kyllinger a 850-950 g pr. stk.
3-4 spsk. lys, fransk dijon sennep
20g smeltet smor
4-6 spsk. rasp
salt, peber
50 g koldt smor

Fyld:
4 dl raa, slanke ris
vand
salt
ca. 2 spsk. olie
1 1/2 dl log
1 rod peberfrugt
1 gron peberfrugt
kyllingelever og -hjerte
4 friske salvieblade eller ca. 1/2 tsk. torret



SÅDAN GØR DU
Kog risene i vand med salt.
Varm olien. Svits hakkede log heri, til de er klare uden at vaere gyldne. Skaer peberfrugte og lever/hjerte i smaa tern. Tilsaet begge dele til logene, svits dem med. Drys finhakket eller torret salvie over. Bland risene i gryden. Smag fyldet til med salt og peber.
Istandgor kyllingerne, Tor dem godt indenvendigt med kokkenrulle. Laeg lidt af risfyldet i. Luk med kodpinde. Saet kyllingerne op. Taend ovnen og indstil den til 200 grader. Leg dem i en smurt, ikke for stor, bradepande. Smor sennep og smeltet afsvalet smor over kyllingerne. Bland rasp med slt og peber. Drys blandingen over kyllingerne. Fordel iskolde smorklatter over kyllingerne. Saet fadet pa ovnristen paa nederste rille i ovnen ved 200 grader i 1-1 1/4 time. Maerk ved laaret. Er kyllingerne ikke brune nok, saettes de en rille op i ovnen og varmen haeves til 250 grader de sidste 5-10 min. lad kyllingerne hvile i den slukkede ovn, med doren aaben, for de tages ud.

Det resterende fyld gennemvarmes og anrettes i en skaal.
SERVERING
Serveres med resten af risfyldet og evt. en gron salat.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Senneps kyllinger med risfyld opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Senneps kyllinger med risfyld fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Senneps kyllinger med risfyld, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Dadler med bacon     Syltet ramsløgsknopper (nordiske kapers)     Grov go'e boller     Raclette med det hele     Røræg i ovn     Piment sauce     Frisk pasta med laks og flødesovs     Luxsus kalkungryde     Kongens waldorfsalat     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Børnenes kokoskugler     Jægerens dyreragout     Mørbradgryde m. ris     Frikadeller med havregryn     kaviarrand med rejer     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Hjemmelavet sky     norske boller     Tun Steak med Nudelsalat      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]