opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Senneps kyllinger med risfyld

Senneps kyllinger med risfyld

Senneps kyllinger med risfyld
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(75)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.313
Visninger
109
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 kyllinger a 850-950 g pr. stk.
3-4 spsk. lys, fransk dijon sennep
20g smeltet smor
4-6 spsk. rasp
salt, peber
50 g koldt smor

Fyld:
4 dl raa, slanke ris
vand
salt
ca. 2 spsk. olie
1 1/2 dl log
1 rod peberfrugt
1 gron peberfrugt
kyllingelever og -hjerte
4 friske salvieblade eller ca. 1/2 tsk. torret



SÅDAN GØR DU
Kog risene i vand med salt.
Varm olien. Svits hakkede log heri, til de er klare uden at vaere gyldne. Skaer peberfrugte og lever/hjerte i smaa tern. Tilsaet begge dele til logene, svits dem med. Drys finhakket eller torret salvie over. Bland risene i gryden. Smag fyldet til med salt og peber.
Istandgor kyllingerne, Tor dem godt indenvendigt med kokkenrulle. Laeg lidt af risfyldet i. Luk med kodpinde. Saet kyllingerne op. Taend ovnen og indstil den til 200 grader. Leg dem i en smurt, ikke for stor, bradepande. Smor sennep og smeltet afsvalet smor over kyllingerne. Bland rasp med slt og peber. Drys blandingen over kyllingerne. Fordel iskolde smorklatter over kyllingerne. Saet fadet pa ovnristen paa nederste rille i ovnen ved 200 grader i 1-1 1/4 time. Maerk ved laaret. Er kyllingerne ikke brune nok, saettes de en rille op i ovnen og varmen haeves til 250 grader de sidste 5-10 min. lad kyllingerne hvile i den slukkede ovn, med doren aaben, for de tages ud.

Det resterende fyld gennemvarmes og anrettes i en skaal.
SERVERING
Serveres med resten af risfyldet og evt. en gron salat.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Senneps kyllinger med risfyld fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Senneps kyllinger med risfyld, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Færøsk æblekage     Oldes Kokoskranse     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Blommetrifli     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Raclette med det hele     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Mormors citronfromage     Tunmousse      Røræg i ovn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Andebryst i ovn til mange     Gulerodskage (Rå)     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Waldorfsalat - Gammeldags     Kvædemarmelade     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]