opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › HJEMMELAVET PASTA (3 OPSKRIFTER)

HJEMMELAVET PASTA (3 OPSKRIFTER)

HJEMMELAVET PASTA (3 OPSKRIFTER)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(242)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
37.370
Visninger
395
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE


Grundopskrift: 300 gram durum hvedemel
3 hele æg
1 spsk. olie
Spinatpasta:
200 gram frisk spinat eller 100 gram frossen
300 gram durum hvedemel
3 æg
1 tsk. olie
Tomatpasta:
1 tomat
2 spsk. koncentreret tomatpure
300 gram durum hvedemel
3 æg
1 spsk. olie


SÅDAN GØR DU
Melet hældes i en skål. Æggene slås ud og tilsættes sammen med olien. Ingredienserne røres sammen med en gaffel. Når melet har opsuget æggene, æltes dejen godt igennem med hænderne i ca. 10 minutter. Den skal være blank, elastisk og have en passende sejhed. Hvis den er for fast, så tilsæt lidt vand. Er den for fugtig og klistret, så tilsæt lidt mere mel.
Hviler ca. 10 minutter, hvorefter den udrulles på en pastamaskine. Dejen rulles igennem pastamaskinens valser op til 7 gange, så der dannes tilpas tynde plader. Dejpladerne tørrer ca. 30 minutter, inden de skæres i tynde strimler.
(Spinatpasta)
1: Spinaten skylles, stilkene nippes af og den blancheres 1 minut i en anelse vand. Blendes, bestem selv hvor fint. Den blendede spinat tilsættes melet sammen med æg og olie. Ellers samme fremgangsmåde som i grundopskriften for pasta.
(Tomatpasta)
Skind og kerner fjernes fra tomaten, det resterende kød blendes med tomatpureen. Tilsæt melet sammen med æg og olie. Justér selv farve med tomatpure. Ellers samme fremgangsmåde som i grundopskriften for pasta. Den friske pasta skal koges i ca. 2-3 minutter i rigeligt letsaltet vand tilsat lidt olie.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på HJEMMELAVET PASTA (3 OPSKRIFTER) fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet HJEMMELAVET PASTA (3 OPSKRIFTER), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Sankt hans opskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Bearnaise sauce i blender     Grillspyd     Gulerodskage (Rå)     Hjemmelavet hyldeblomst saft     Fersken suppe (den er genial)     Fiskefrikadeller med fersk spæk     Suppekuren     Røræg i ovn     Grillet vildt dyrekølle     Helstegt Oksestriploin     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     HJEMMELAVET IS     Nøddetærte Med Vanilieis     Raclette med det hele     Helstegt grillet oksefilet     Hasselnøddekage     Marineret kalkunbryst- helstegt     Grøntsagsret med aubergine - god til pasta     Grillet jomfruhummerhaler     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]