opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › HJEMMELAVET PASTA (3 OPSKRIFTER)

HJEMMELAVET PASTA (3 OPSKRIFTER)

HJEMMELAVET PASTA (3 OPSKRIFTER)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(236)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
36.966
Visninger
385
Print
DU SKAL BRUGE


Grundopskrift: 300 gram durum hvedemel
3 hele æg
1 spsk. olie
Spinatpasta:
200 gram frisk spinat eller 100 gram frossen
300 gram durum hvedemel
3 æg
1 tsk. olie
Tomatpasta:
1 tomat
2 spsk. koncentreret tomatpure
300 gram durum hvedemel
3 æg
1 spsk. olie


SÅDAN GØR DU
Melet hældes i en skål. Æggene slås ud og tilsættes sammen med olien. Ingredienserne røres sammen med en gaffel. Når melet har opsuget æggene, æltes dejen godt igennem med hænderne i ca. 10 minutter. Den skal være blank, elastisk og have en passende sejhed. Hvis den er for fast, så tilsæt lidt vand. Er den for fugtig og klistret, så tilsæt lidt mere mel.
Hviler ca. 10 minutter, hvorefter den udrulles på en pastamaskine. Dejen rulles igennem pastamaskinens valser op til 7 gange, så der dannes tilpas tynde plader. Dejpladerne tørrer ca. 30 minutter, inden de skæres i tynde strimler.
(Spinatpasta)
1: Spinaten skylles, stilkene nippes af og den blancheres 1 minut i en anelse vand. Blendes, bestem selv hvor fint. Den blendede spinat tilsættes melet sammen med æg og olie. Ellers samme fremgangsmåde som i grundopskriften for pasta.
(Tomatpasta)
Skind og kerner fjernes fra tomaten, det resterende kød blendes med tomatpureen. Tilsæt melet sammen med æg og olie. Justér selv farve med tomatpure. Ellers samme fremgangsmåde som i grundopskriften for pasta. Den friske pasta skal koges i ca. 2-3 minutter i rigeligt letsaltet vand tilsat lidt olie.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på HJEMMELAVET PASTA (3 OPSKRIFTER) fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet HJEMMELAVET PASTA (3 OPSKRIFTER), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: HALVE BAGTE KARTOFLER MED LÆKKER DRESSING     Grillspyd     Bradepande/pandekage!     Friterede løgringe     Tzatziki med creme fraiche     Shopska     Ovnbagte tomater med Bacon/oste-fyld     Pasta al forno     hurtig mad som er fedtfattig     Hjemmelavet agurkesalat     Avokado med krebsehaler og kaviardressing.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Is med rom rosiner     Mornay sauce     Kanelgifler     Kalkunbryst med flødesovs     Boller i Karry     Burger så englene synger     lækker marineret tun     Honning/timian marineret kalkuncuvette     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]