Annoncering | Mobil/tablet version | 193 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.414 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Frilands-Ruller med friske ribs, urter og østershatte

Frilands-Ruller med friske ribs, urter og østershatte

Frilands-Ruller med friske ribs, urter og østershatte
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(53)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.483
Visninger
81
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Online

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
16 skiver skinkeschnitzler af frilandsgris.
2 squash i lange skiver.
2 gulerødder i lange skiver.
3 kviste timian.
16 skiver bacon.
Tandstikker eller snor til ombinding.
Olie/smør til stegning.
1 finthakket rødløg.
1½ dl. lys kalvebouillon.
½ liter piskefløde.
1 gulerod.
1 skive selleri.
½ porre og en courgette i små terninger.
250 g. østershatte i fine strimler.
50 g. friske ribs.
Salt.
Peber.



SÅDAN GØR DU
Bank schnitzlerne ud og læg skiverne af courgette og gulerødder på.
Drys hakket timian over krydr. med salt og peber, og rul kødet stramt med en skive bacon om hver, og rullerne vendes i mel og snørres eller holdes sammen med tandstikker.
Brun rullerne i en tykbundet gryde i olie og smør, og tilsæt de friskhakkede rødløg og svits dem et øjeblik.
Tilsæt kalvebouillon og lad kødet snurre under låg i ca 15 min., og tag kødet op, sigt suppen og kog den ind til ca. det halve, og piskefløde og lad saucen koge til den er cremet.
Tilsæt grøntsagerne i terninger samt østershatte og kog det med et øjeblik, og læg kødet i igen og varm det igennem, og tilsæt til sidst friske ribs. Anret kødet i et fad med saucen og urterne hen over eller på en tallerken hvor rullerne er skåret i skiver.
SERVERING
Serveres med nye kartofler der er bagt i ovnen ca. 20-25 min. i en blanding af honning, friskhakkede krydderurter, lidt olie og smør. Efter halvdelen af bagetiden tilsættes 1 dl. halvtør hvidvin samt salt og peber.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Frilands-Ruller med friske ribs, urter og østershatte opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Frilands-Ruller med friske ribs, urter og østershatte fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Frilands-Ruller med friske ribs, urter og østershatte, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Limefromage med fløde     Den bedste Kylling i Karry!     Kantarel sauce     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Krydder frikadeller     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Fiske lagkage     Hakket Oksekød med Hvidkål     Grønne asparges med bacon     Kyllingeragout     Grov go'e boller     Julekager     Nemme pølsehorn     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Omelet m. skinke og ost     Panettone     Gammeldags oksesteg med brun sovs.      krydret farsfad med porrer     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com