opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Frilands-Ruller med friske ribs, urter og østershatte

Frilands-Ruller med friske ribs, urter og østershatte

Frilands-Ruller med friske ribs, urter og østershatte
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(71)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.128
Visninger
106
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Online

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
16 skiver skinkeschnitzler af frilandsgris.
2 squash i lange skiver.
2 gulerødder i lange skiver.
3 kviste timian.
16 skiver bacon.
Tandstikker eller snor til ombinding.
Olie/smør til stegning.
1 finthakket rødløg.
1½ dl. lys kalvebouillon.
½ liter piskefløde.
1 gulerod.
1 skive selleri.
½ porre og en courgette i små terninger.
250 g. østershatte i fine strimler.
50 g. friske ribs.
Salt.
Peber.



SÅDAN GØR DU
Bank schnitzlerne ud og læg skiverne af courgette og gulerødder på.
Drys hakket timian over krydr. med salt og peber, og rul kødet stramt med en skive bacon om hver, og rullerne vendes i mel og snørres eller holdes sammen med tandstikker.
Brun rullerne i en tykbundet gryde i olie og smør, og tilsæt de friskhakkede rødløg og svits dem et øjeblik.
Tilsæt kalvebouillon og lad kødet snurre under låg i ca 15 min., og tag kødet op, sigt suppen og kog den ind til ca. det halve, og piskefløde og lad saucen koge til den er cremet.
Tilsæt grøntsagerne i terninger samt østershatte og kog det med et øjeblik, og læg kødet i igen og varm det igennem, og tilsæt til sidst friske ribs. Anret kødet i et fad med saucen og urterne hen over eller på en tallerken hvor rullerne er skåret i skiver.
SERVERING
Serveres med nye kartofler der er bagt i ovnen ca. 20-25 min. i en blanding af honning, friskhakkede krydderurter, lidt olie og smør. Efter halvdelen af bagetiden tilsættes 1 dl. halvtør hvidvin samt salt og peber.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Frilands-Ruller med friske ribs, urter og østershatte fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Frilands-Ruller med friske ribs, urter og østershatte, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Toastbrød     Grillet vildt dyrekølle     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Røræg i ovn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet jomfruhummerhaler     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Peberrodscreme     Indbagte rejer     Helstegt Oksestriploin     Grillspyd     Italienske fuldkornsboller med durum     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Nem softice     Kanelsnegle kagemand     Påskekyllinger af kogte æg     Helstegt grillet oksefilet     Hjemmelavet varmrøget laks     Ribssaft     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]