opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Frilands-Ruller med friske ribs, urter og østershatte

Frilands-Ruller med friske ribs, urter og østershatte

Frilands-Ruller med friske ribs, urter og østershatte
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(53)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.750
Visninger
91
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Online

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
16 skiver skinkeschnitzler af frilandsgris.
2 squash i lange skiver.
2 gulerødder i lange skiver.
3 kviste timian.
16 skiver bacon.
Tandstikker eller snor til ombinding.
Olie/smør til stegning.
1 finthakket rødløg.
1½ dl. lys kalvebouillon.
½ liter piskefløde.
1 gulerod.
1 skive selleri.
½ porre og en courgette i små terninger.
250 g. østershatte i fine strimler.
50 g. friske ribs.
Salt.
Peber.



SÅDAN GØR DU
Bank schnitzlerne ud og læg skiverne af courgette og gulerødder på.
Drys hakket timian over krydr. med salt og peber, og rul kødet stramt med en skive bacon om hver, og rullerne vendes i mel og snørres eller holdes sammen med tandstikker.
Brun rullerne i en tykbundet gryde i olie og smør, og tilsæt de friskhakkede rødløg og svits dem et øjeblik.
Tilsæt kalvebouillon og lad kødet snurre under låg i ca 15 min., og tag kødet op, sigt suppen og kog den ind til ca. det halve, og piskefløde og lad saucen koge til den er cremet.
Tilsæt grøntsagerne i terninger samt østershatte og kog det med et øjeblik, og læg kødet i igen og varm det igennem, og tilsæt til sidst friske ribs. Anret kødet i et fad med saucen og urterne hen over eller på en tallerken hvor rullerne er skåret i skiver.
SERVERING
Serveres med nye kartofler der er bagt i ovnen ca. 20-25 min. i en blanding af honning, friskhakkede krydderurter, lidt olie og smør. Efter halvdelen af bagetiden tilsættes 1 dl. halvtør hvidvin samt salt og peber.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Frilands-Ruller med friske ribs, urter og østershatte opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Frilands-Ruller med friske ribs, urter og østershatte fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Frilands-Ruller med friske ribs, urter og østershatte, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Tunmousse      Helstegt Oksestriploin     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grillet vildt dyrekølle     Spagetti carbonara     gammel Estrup gryde     pommes anna     Raclette med det hele     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     EN fars --- 3 retter hvidkålsrouletter, frikadeller -kødboll     Kanelsnegle kagemand     Nemme pølsehorn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grov go'e boller     Blødende chokoladekage     Kokos-kalkun     Langtidsstegt oksemørbrad     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]