opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Burek, tyrkiske piroger

Burek, tyrkiske piroger

Burek, tyrkiske piroger
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(224)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
35.382
Visninger
672
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Burek, tyrkisk pirog
Ca. 15 stk.
5 dl mælk
2 æg (skal være stuetemperede)
3 spsk olie
25 g gær
2 tsk groft salt
mel


Fyld 1:
Kødpiroger er mest brugt. Lav en kødsovs som til spaghetti, den skal være ret tør. Brug evt. en rest fra dagen før.

Fyld 2:
Ost/spinat.
1 løg
olie
500 g helbladet spinat (gerne frosset)
3 æg
salt
1- 2 gode håndfulde fetaost eller mozzarella





SÅDAN GØR DU
Lun mælk til håndvarmt. Pisk æggene i og udrør gæren. Tilsæt salt og olie. Ælt så meget mel i som den behøver. Problemet med tyrkiske opskrifter er at der ikke er mål og vægt på, men et gæt er at det er ca. 600 g mel +-.
Ælt dejen smidig og lad den hæve. Del dejen i 15 kugler og rul dem ud. Læg et par skefulde fyld på, pensl kanten med vand og luk dem sammen og pres med en gaffel.
Man kan enten stege dem på en pande i olie, eller bage dem i ovnen i 20-30 min ved 200 grader. Kan fryses.
Fyld 2:svits løg, tilsæt spinat og lad det simre. Tag gryden af varmen og rør æg, salt og ost i.
SERVERING
Spises med det samme. Gerne med en enkel salat til.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Dilek
29.01.2008, 10:13
Undskyld men det hedder Börek (udtales Børek). Ikke for at være emsig eller noget
 
Denne gode opskrift på Burek, tyrkiske piroger fra Maduniverset.dk i kategorien Pizza opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Burek, tyrkiske piroger, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillspyd     Kold kartoffelsalat med agurk og vandmelon     Blommelikør     Luxus Koteletter i fad m. skivekartofler     Hakket oksekød med champignon, basilikum flødesovs.     persillesmør     Jordbær marcipan lagkage     Færøsk æblekage     Coleslaw med hytteost     Boller m/ A38     Grov go'e boller     Jordbær lemonade     T&T's Orientalske kylling i karry     Gode Råd - lette og luftige     Banan/chokolademuffins     Helstegt Oksestriploin     Raclette med det hele     Kåldolmere     Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]