opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bamses Leverpostej

Bamses Leverpostej

Bamses Leverpostej
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(197)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
36.671
Visninger
1.114
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1,125 kg. svinelever
0,565 kg. spæk
1 - 1½ tsk. peber
½ tsk. allehånde
8 tsk. salt

Afbagning:
190 gr. margarine
300 gr. mel
1 1/8 liter mælk
1 stort løg


SÅDAN GØR DU
Svinelever og spæk hakkes hver for sig. krydderierne kommes i den færdige afbagning, derefter spækket, der varmes med, til det er næsten smeltet. leveren tilsættes, og røres godt sammen, kommes i aluforme.
så kan man fryse dem.
tage dem op af fryseren, og sætte dem i vandbad i ca. 1 time v. 195 grader varm ovn.
SERVERING
Serveres på et stykke fransbrød med bacon og rødbeder til. (Den er virkelig god)
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Orla Koch
01.02.2010, 10:19
Super god leverpostej har nu også prøvet den med 1/3 okselever 2/3 svinelever da bliver endnu bedre prøv det

Birgitte
04.08.2008, 12:14
Har lavet den MANGE gange, den er bare SUPER DUPER! :-)

Jan Christensen
03.08.2008, 17:00
Bedre leverpostej kan der ikke laves. (rigtig god)

^^Per^^
01.06.2008, 12:29
Jeg er sej!!!

finn jørgensen
25.05.2008, 12:32
den er rigtig god...
 
Denne gode opskrift på Bamses Leverpostej fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bamses Leverpostej, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillspyd     Helstegt grillet oksefilet     Grillet jomfruhummerhaler     Grillet vildt dyrekølle     sprængt kylling med peberrodssovs.     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet kyllingefilet, saftigt og nemt     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Grillet kyllingefilet     Røræg i ovn     Græsk rejetærte     Helstegt Oksestriploin     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Fersken suppe (den er genial)     Morgenbirkes - fryseegnede     Hurtig boller (skal ikke hæve)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]