opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Carbonara Classico

Carbonara Classico

Carbonara Classico
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(123)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
20.286
Visninger
641
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE

½ kg tørrede penne (eller anden pasta)
10 skiver lufttørret skinke
olivenolie
5 æggeblommer
1 dl piskefløde
125 g frisk revet parmesanost
salt, og friskkværnet peber




SÅDAN GØR DU
Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand. Klip skinken i små stykker og steg dem langsomt i lidt olie. Pisk æggeblommer, fløde og halvdelen af osten sammen i en skål. Hæld vandet fra når pastaen er færdig.
Vend æggemassen og skinken i pastaen, rør hurtigt med en gaffel.
SERVERING
Drys med resten af osten, og server straks.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter
KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Anders Kristensen
10.05.2010, 22:29
Det er også vigtigt at huske at bruge pasteurisede æggeblommer i denne ret, fordi "saucen" ikke bliver varmet op til 75 grader.

Erik Løgstrup
21.03.2004, 00:35
Husk at ordet carbonara betyder kul! Dette henviser til at retten severes med en masse groftkværnet peber. Uden peber ingen carbonara!!!
 
Denne gode opskrift på Carbonara Classico fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Carbonara Classico, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Mælkesnitter     Nemme pølsehorn     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Trylledej (ikke spiseligt)     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Mormors citronfromage     Omelet m. skinke og ost     Gulerodskage (Rå)     Fondue     Cremeboller     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Oste sovs     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     hurtig mad som er fedtfattig     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]