opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Carbonara Classico

Carbonara Classico

Carbonara Classico
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(123)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.845
Visninger
631
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE

½ kg tørrede penne (eller anden pasta)
10 skiver lufttørret skinke
olivenolie
5 æggeblommer
1 dl piskefløde
125 g frisk revet parmesanost
salt, og friskkværnet peber




SÅDAN GØR DU
Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand. Klip skinken i små stykker og steg dem langsomt i lidt olie. Pisk æggeblommer, fløde og halvdelen af osten sammen i en skål. Hæld vandet fra når pastaen er færdig.
Vend æggemassen og skinken i pastaen, rør hurtigt med en gaffel.
SERVERING
Drys med resten af osten, og server straks.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Anders Kristensen
10.05.2010, 22:29
Det er også vigtigt at huske at bruge pasteurisede æggeblommer i denne ret, fordi "saucen" ikke bliver varmet op til 75 grader.

Erik Løgstrup
21.03.2004, 00:35
Husk at ordet carbonara betyder kul! Dette henviser til at retten severes med en masse groftkværnet peber. Uden peber ingen carbonara!!!
 
Denne gode opskrift på Carbonara Classico fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Carbonara Classico, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     Spagetti carbonara     Omelet m. skinke og ost     Svampet kanelkage     Tvebakkekage     Blåbærmuffins     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Den bedste Kylling i Karry!     Marineret kalkunbryst- helstegt     Fyldt kalkunbryst II     Pastaret i fad     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Yoghurtboller     Pirogger med oksekød     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]