opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Canelloni

Canelloni

Canelloni
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(90)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.641
Visninger
215
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Canelloni

Store lasagneplader
Ricotta ost
friske spinatblade
muskatnød
salt, peber
tomatsovs
reven ost til smeltning



SÅDAN GØR DU
Kog nogle lasagneplader i vand i en gryde. Tag dem op efter få minutter og hæl koldt vand over. Tør dem af.
Den friske spinat dampes i en gryde. Hæl den op på et skærebrædt og skær den i stykker, op i en skål, hvor den blandes med et par store skefulde ricottaost. Riv lidt muskatnød og tilsæt salt og peber.
Blandingen kommes i mindre portioner på langs ovenpå lasagnepladen. Rul dejen omkring ostemassen og skær dem i de rette længder. Læg alle canellonierne op i et ovnfast fad med tomatsovs i bunden.
Tomatsovsen kan laves af flåede, hakkede tomater fra dåse, et hakket løg, frisk basilikum, en teskefuld sukker, salt og peber og koges i ca. 10 min. Eller køb en færdig på dåse.
Nu kommer du rullerne ovenpå sovsen, hælder lidt mere tomatsovs over og river osten henover til sidst.
Ind i ovnen og giv den tilpas, så overfladen er gylden, og de er blevet varme.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Opskriften er ligeså universel som frikadeller, så stjæle kan man ikke sige:-)

t jensen
24.04.2005, 16:32
Den er stjålet fra mik schack
 
Denne gode opskrift på Canelloni fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Canelloni, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Fondue     Suppekuren     Oste sovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Omelet m. skinke og ost     Trylledej (ikke spiseligt)     Bedstemor Ands æbletærte II     Svampet kanelkage     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Spinatwrap med laks, avocado og cream cheese (Low carb)     Skinke, porre tærte     Nemme pølsehorn     Gulerodskage (Rå)     irsk stuvning med svinekød     Abehjerne     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]