Annoncering | Mobil/tablet version | 286 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kyllinge- og spinatlasagne

Kyllinge- og spinatlasagne

Kyllinge- og spinatlasagne
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(131)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.229
Visninger
283
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Fnuggi

DU SKAL BRUGE
500 g spinat
1 kg. hakket kyllingekød
1 fed hvidløg, knust
425 g hakkede dåsetomater
125 g tomatkoncentrat
1,25 dl tomatsauce
1,25 dl hønsebouillon
12 forkogte lasagneplader

Ostesauce
60 g smør
40 g hvedemel
6 dl mælk
125 g revet cheddarost


SÅDAN GØR DU
Forvarm ovnen til 180 g. Fjern stilkene fra spinatbladene. Kom bladene i en gryde med kogenede van i 2 min., eller til de er møre. Tag dem op og kom dem over i koldt vand. Lad dem dryppe af.
Varm lidt olie i en stegepande. Tilsæt det hakkede kød og hvidløg. Steges ved moderat varme i ca. 5 min., eller til brunet. Tomater, tomatpure, saue og bouillon røres i og bringes i kog. Der skrues ned, og det hele simrer, halvt tildækket med låg, i 10 min. Smages til med salt og peber.
Ostesaucen tilberedes ved at smelte smørret i en stegepande. Melet tilsættes og der røres i 1 min., eller til blandingen er let gylden og lind. Tages af varmen og mælken røres i lidt ad gangen. Kommes tilbage på varmen, og der røres konstant ved moderat varme i 4 min., eller lige indtil saucen koger og bliver tyk. Tages af varmen og osten røres i.
Lasagnen tilberedes ved at smøre et dybt fad (3 Liter) med smør eller olie. Fordel en fjerdedel af kyllingeblandingen i bunden, og læg 4 lasagneplader over. Læg en tredjedel af ostesaucen henover, dernæst endnu et lag af kyllingeblandingen. Herpå lægges al spinaten, et lag lasagneplader, et lag ostesauce og den resterende kyllingeblanding. Den resterende ostesauce fordeles jævnt over toppen og den revne ost strøs over.
Bages i 50 min i ovnen, eller til gennemstegt og gylden.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kyllinge- og spinatlasagne opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kyllinge- og spinatlasagne fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kyllinge- og spinatlasagne, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Gammeldags Agurksalat     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]