opskrifter
Søg i 12.595 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kyllinge- og spinatlasagne

Kyllinge- og spinatlasagne

Kyllinge- og spinatlasagne
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(131)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.914
Visninger
298
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g spinat
1 kg. hakket kyllingekød
1 fed hvidløg, knust
425 g hakkede dåsetomater
125 g tomatkoncentrat
1,25 dl tomatsauce
1,25 dl hønsebouillon
12 forkogte lasagneplader

Ostesauce
60 g smør
40 g hvedemel
6 dl mælk
125 g revet cheddarost


SÅDAN GØR DU
Forvarm ovnen til 180 g. Fjern stilkene fra spinatbladene. Kom bladene i en gryde med kogenede van i 2 min., eller til de er møre. Tag dem op og kom dem over i koldt vand. Lad dem dryppe af.
Varm lidt olie i en stegepande. Tilsæt det hakkede kød og hvidløg. Steges ved moderat varme i ca. 5 min., eller til brunet. Tomater, tomatpure, saue og bouillon røres i og bringes i kog. Der skrues ned, og det hele simrer, halvt tildækket med låg, i 10 min. Smages til med salt og peber.
Ostesaucen tilberedes ved at smelte smørret i en stegepande. Melet tilsættes og der røres i 1 min., eller til blandingen er let gylden og lind. Tages af varmen og mælken røres i lidt ad gangen. Kommes tilbage på varmen, og der røres konstant ved moderat varme i 4 min., eller lige indtil saucen koger og bliver tyk. Tages af varmen og osten røres i.
Lasagnen tilberedes ved at smøre et dybt fad (3 Liter) med smør eller olie. Fordel en fjerdedel af kyllingeblandingen i bunden, og læg 4 lasagneplader over. Læg en tredjedel af ostesaucen henover, dernæst endnu et lag af kyllingeblandingen. Herpå lægges al spinaten, et lag lasagneplader, et lag ostesauce og den resterende kyllingeblanding. Den resterende ostesauce fordeles jævnt over toppen og den revne ost strøs over.
Bages i 50 min i ovnen, eller til gennemstegt og gylden.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kyllinge- og spinatlasagne fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kyllinge- og spinatlasagne, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Julekonfekt prøv fx. Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Oldes Kokoskranse     Svampet kanelkage     Røræg i ovn     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Indbagte rejer     Børnenes kokoskugler     Fars i fad med hvidkål     Mormors Stegte sild i eddike     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Ris a' la mande - den bedste!     Hjemmelavet nutella      Knasende chokolade cornflakes     Stegt flæsk m. persillesovs     Mandarin kage     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Rutebiler     Trylledej (ikke spiseligt)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]