opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Nødde-moccaroulade

Nødde-moccaroulade

Nødde-moccaroulade
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(94)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.252
Visninger
131
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
3 æg
1 1/2 dl. sukker
100 gr. hasselnøddekerner
1 spsk. kartoffelmel
2 tsk. bagepulver

Til fyldet:

100 gr. smør eller margerine
1 1/2 dl. flormelis
1 spsk. cacao
2 tsk. vaniliesukker
1-2 tsk. instant kaffepulver
1 past. æggeblomme


SÅDAN GØR DU
Pisk æg og sukker hvidt og skummende.

Mal eller stød dem i en morter eller hak dem meget fint. ( Kan også lægges i en frysepose og køres over med en kagerulle/flaske ) og bland dem i melet som er tilsat bagepulver.

Vend blandingen i dejen.

Fordel dejen i et jævnt lag i en bradepande 30 X 40 cm som er beklædt med bagepapir.

Bages midt i ovnen v. 250 gr. i 5 min.

Vend kagen ud på sukkerdrysset bagepapir. Træk forsigtigt papiret af og lad kagen afkøle.

Bland fedtstof og flormelis godt. Tilsæt cacao, vaniliesukker og kaffepulver. Rør æggeblommen i og bland det hele godt.

Fordel fyldet på den kolde kage og rul den forsigtigt sammen. Læg den koldt.
SERVERING
Rouladen smager allerbedst vist den er meget kold så du kan med succes ligge den i fryseren et par timer. Skæres ud i 1 1/2 - 2 cm tykke skiver og omkring rouladen hældes lidt hindbærcoulis rundt. Overlækker dessert som bare smager FOR godt *G*
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Linda
09.03.2005, 12:39
hej
 
Denne gode opskrift på Nødde-moccaroulade fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Nødde-moccaroulade, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Kvædemarmelade     Svampet kanelkage     Halloween menu     Fersken suppe (den er genial)     Halloween kage kirkegård     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     irsk stuvning med svinekød     Andebryst i ovn til mange     Mormors Stegte sild i eddike     Marengs spøgelser     Blødende chokoladekage     Brownie med saltkaramel midte     Syltede valnødder     Nemme pølsehorn     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Omelet m. skinke og ost     Bedstemor Ands æbletærte II     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]