opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tun Tomater

Tun Tomater

Tun Tomater
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(74)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.662
Visninger
133
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca. 15 cherrytomater
1 dåse tun
1 forårsløg
1 hårdkogt æg
2 spsk. creme fraiche
salt og peber og citronsaft


SÅDAN GØR DU
dræn væden fra tunen, hak forårsløg og æg meget fint.

Skær toppen af cherrytomaterne så der bliver et lille låg. Udhul tomaterne med en lille teske, og tilsæt et par teske-fulde tomat "indmad" i tunsalaten, og rør det godt sammen med creme fraiche. Smag til med salt og peber og lidt citronsaft
SERVERING
Tunsalaten kommes ned i tomaterne, og låget / toppen sættes på. Kan evt. serveres i et fad med salt og citron, det ser flot ud og så kan de selv stå.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Tun Tomater fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tun Tomater, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     Spagetti carbonara     Omelet m. skinke og ost     Svampet kanelkage     Tvebakkekage     Blåbærmuffins     Røræg i ovn     Den bedste Kylling i Karry!     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Marineret kalkunbryst- helstegt     Fyldt kalkunbryst II     Pastaret i fad     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Yoghurtboller     Pirogger med oksekød     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]