opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ferskner med nøddefyld

Ferskner med nøddefyld

Ferskner med nøddefyld
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(127)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.488
Visninger
193
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
4 store ferskner
75 gr. hasselnøddekerner
1 spsk. stødt kanel
1 spsk. klar honning
25 gr. plantemargerine
ca. 1/2 dl. vand


SÅDAN GØR DU
Skær ferskerne midt over og fjern stenene. Læg de halve ferskner i et ildfast fad med snitfladen opad.

Bland de grofthakkede nøddekerner og kanel i en skål.

Smelt honning og margerinen ved svag varme og hæld det over nøddeblandingen. Bland det godt sammen.

Læg en klat nøddefyld i hver fersken. Hæld lidt vand forsigtigt i faden og dæk det til med folie eller låg.

Bages i en forvarmet ovn v. 180 gr. i ca. 20 min.

Lad evt. fersknerne få lidt farve uden grillen men hold øje.

SERVERING
Serveres med yoghurt nat., syrnet fløde eller hytteost. Kan serveres varmt eller koldt. En meget lækker og fedtfattig dessert.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Ferskner med nøddefyld fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ferskner med nøddefyld, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Yoghurtboller     Raclette med det hele     Indbagt mørbrad     Blommetrifli     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Fersken suppe (den er genial)     Bedstemor Ands æbletærte II     Grillet jomfruhummerhaler     Grillet vildt dyrekølle     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Helstegt Oksestriploin     Indisk Kyllingeret     Pasteuriseret æblemost     Fondue     Grillet krondyrfilet     Svampet kanelkage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]