opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.897 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ferskner med nøddefyld

Ferskner med nøddefyld

Ferskner med nøddefyld
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(127)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.593
Visninger
171
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Hansen

DU SKAL BRUGE
4 store ferskner
75 gr. hasselnøddekerner
1 spsk. stødt kanel
1 spsk. klar honning
25 gr. plantemargerine
ca. 1/2 dl. vand


SÅDAN GØR DU
Skær ferskerne midt over og fjern stenene. Læg de halve ferskner i et ildfast fad med snitfladen opad.

Bland de grofthakkede nøddekerner og kanel i en skål.

Smelt honning og margerinen ved svag varme og hæld det over nøddeblandingen. Bland det godt sammen.

Læg en klat nøddefyld i hver fersken. Hæld lidt vand forsigtigt i faden og dæk det til med folie eller låg.

Bages i en forvarmet ovn v. 180 gr. i ca. 20 min.

Lad evt. fersknerne få lidt farve uden grillen men hold øje.

SERVERING
Serveres med yoghurt nat., syrnet fløde eller hytteost. Kan serveres varmt eller koldt. En meget lækker og fedtfattig dessert.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Ferskner med nøddefyld opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Ferskner med nøddefyld fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ferskner med nøddefyld, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag" På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet. Hvornår er det Store Bededag? Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.
Se opskrifter her
hvid streg
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pitabrød med grahamsmel     Godt majsbrød     Halloween kage kirkegård     Lynstegte rejer i hvidløg     Nachos m/kylling     Rabarber- og stikkelsbærkage     Rejeroulade med spinat.     Grillspyd     Helstegt grillet oksefilet     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Den bedste ungarske gullasch     Forloren pindsvin     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Hannes vafler.     Krydder frikadeller     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]