opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Vildtragout med champignon og rosmarin

Vildtragout med champignon og rosmarin

Vildtragout med champignon og rosmarin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(347)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Vildtragout med champignon og rosmarin  Foto af : Maduniverset
30.504
Visninger
547
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 21.07.2016 Vildtragout med champignon og rosmarin var dagens opskrift den 21.07.2016

DU SKAL BRUGE
400 gram rådyr i tern.
50 gram smør.
2-3 store løg.
Ca. 250 gram champignon.
1 spsk. friskhakket rosmarin.
1 spsk. æblegéle.
3 dl. halvtør hvidvin.
3 vildtfond.
2-3 dl. økologisk piskefløde.
1 spsk. majsstivelse.


SÅDAN GØR DU
Brun kødet i en stegegryde i smørret, hak løgene og brun dem med.
Rens champignonerne, og skær dem i kvarte og svits dem med.
Tilsæt rosmarin, æblegéle, hvidvin og fond, kog ragouten sammen ca. 1 time til kødet er mørt, og udrør majsstivelsen i fløden og rør det i ragouten.
Kog det kort igennem, og smag til med salt og peber.
SERVERING
Serveres med flutés og grøn salat.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Vildtragout med champignon og rosmarin med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Vildtragout med champignon og rosmarin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejemad     Mornay sauce     Tunmousse      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kanelsnegle kagemand     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Karbonader i fløde/porre sauce     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Kaviaræg.     Indbagte rejer     Studenterbrød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     Piment sauce     Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     Marinade til salat     Marinade til kyllingfilet     Blommetrifli     Fuglekvidder     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]