opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Vildtragout med champignon og rosmarin

Vildtragout med champignon og rosmarin

Vildtragout med champignon og rosmarin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(347)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Vildtragout med champignon og rosmarin  Foto af : Maduniverset
29.740
Visninger
538
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 21.07.2016 Vildtragout med champignon og rosmarin var dagens opskrift den 21.07.2016

DU SKAL BRUGE
400 gram rådyr i tern.
50 gram smør.
2-3 store løg.
Ca. 250 gram champignon.
1 spsk. friskhakket rosmarin.
1 spsk. æblegéle.
3 dl. halvtør hvidvin.
3 vildtfond.
2-3 dl. økologisk piskefløde.
1 spsk. majsstivelse.


SÅDAN GØR DU
Brun kødet i en stegegryde i smørret, hak løgene og brun dem med.
Rens champignonerne, og skær dem i kvarte og svits dem med.
Tilsæt rosmarin, æblegéle, hvidvin og fond, kog ragouten sammen ca. 1 time til kødet er mørt, og udrør majsstivelsen i fløden og rør det i ragouten.
Kog det kort igennem, og smag til med salt og peber.
SERVERING
Serveres med flutés og grøn salat.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Vildtragout med champignon og rosmarin opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Vildtragout med champignon og rosmarin med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Vildtragout med champignon og rosmarin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Helstegt Oksestriploin     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste Kylling i Karry!     Indbagte rejer     Fersken suppe (den er genial)     pommes anna     Grov go'e boller     Gulerodskage (Rå)     Langtidsstegt oksemørbrad     Ovnsstegt laks i folie     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Omelet m. skinke og ost     Blødende chokoladekage     Marineret kalkunbryst- helstegt     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]