opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Stegt ribbenssteg med rødløgskompot

Stegt ribbenssteg med rødløgskompot

Stegt ribbenssteg med rødløgskompot
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(74)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.970
Visninger
189
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1-1,2 kg ribbenssteg
1 spsk. groft salt
2 laurbærblade
8 kryddernelliker
evt. røde peberkorn

Rødløgskompot
3 rødløg
4 dl rødvin
4 spsk. rødvinseddike
3 spsk. honning
1 stjerneanis
persille til pynt

Tilbehør
Groft rugbrød


SÅDAN GØR DU
Rids sværen helt ned til kødet med 1/2 cm's mellemrum - men undgå at ridse i selve kødet. Hvis slagteren har ridset stegen så gå den efter, nogle gange er ridsningen ikke dyb nok - især ikke i siderne. Kom groft salt, knækkede laurbærblade, nelliker og peberkorn ned mellem alle sværene. Læg stanniol i bunden af bradepanden. Læg stegen på en rist i bradepanden, så sværen ligger så lige som muligt.

Sæt bradepanden med stegen midt i en kold ovn. Tænd ovnen på 200 grader og lad stegen stå i ca. 1 1/2 time, til kødet er gennemstegt. Tag stegen ud af ovnen. Skulle sværen ikke være helt sprød, så brun stegen efter ved 250 grader. Lad stegen hvile i ca. 20 minutter uden at være dækket til. Kødet kan serveres varmt eller koldt.

Pil rødløgene og hak dem groft. Kom løgene i en gryde med rødvin, eddike, honning og stjerneanis og lad det koge ved middel varme til de begynder at mørne og lagen forsvinder ind til en næsten sirupsagtig konsistens. Det tager 30-40 minutter. Smag til med salt og peber. Tilberedningstid
Ca. 2 timer



SERVERING
Pynt med persille ved servering.
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Stegt ribbenssteg med rødløgskompot fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Stegt ribbenssteg med rødløgskompot, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pizza bagt på bagesten     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fersken suppe (den er genial)     Nemme pølsehorn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mors gulerodssalat med rosiner     Frisk pasta med laks og flødesovs     Mormors citronfromage     Røræg i ovn     Raclette med det hele     Snyde-Mini pølsehorn til madpakken     Spagetti carbonara     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Svampet kanelkage     Grov go'e boller     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mornay sauce     Champignon-broccolitærte med skinke     Omelet m. skinke og ost     kagecreme - yderst bagefast     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]