opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › båndpasta med rucolapesto

båndpasta med rucolapesto

båndpasta med rucolapesto
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(109)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.612
Visninger
241
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Pesto:
1/2 l. rucola blade
1 tsk. Kapers
1 dl olie – gerne olivenolie
2 tsk. Flormelis
2 spsk. Hvid vineddike,
Gerne hvid balsamico
1 fed hvidløg
50 g pinjekerner eller valnødder
2 spsk. rasp eller brødkrummer
Salt og peber

Båndpasta:
1-2 courgetter
2 spsk. olivenolie
500 g bred båndpasta
1 1/2 l. vand
Salt og peber


SÅDAN GØR DU
Pesto:
Alle ingredienser kommes i en blender og blendes til en ensartet masse. Pestoen kan holde sig ca. 1 uge i køleskabet.

Båndpasta:
Courgetterne skæres i ca. 1/2 cm tykke skiver. På en varm pande steges courgetterne i olivenolie på begge sider, så de får farve. De smages til med salt og peber. Pastaen koges ’al dente’ i letsaltet vand tilsat olie. Si vandet fra, og bland pastaen med halvdelen af pestoen og de stegte courgetter.
Resten af pestoen hældes over pastaen ved servering. Andre slags pasta kan også anvendes.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på båndpasta med rucolapesto fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet båndpasta med rucolapesto, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fersken suppe (den er genial)     Charlotte russe     Mormors citronfromage     Fondue     Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi     Tunmousse med rød kaviar.     Færøsk æblekage     Nemme pølsehorn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Røræg i ovn     Kogning af kongekrabbe     Brunch pølser,æg og bacon     Gulerodskage (Rå)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Grydestegte Hjerter     Sund chokolademousse uden sukker og fløde     Sfeeha ( Libanesiske brød m. oksefars)     Karins hurtige kringle     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]