opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kirsebærflødeis

Kirsebærflødeis

Kirsebærflødeis
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(47)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.349
Visninger
110
Print
DU SKAL BRUGE
½ kg søde kirsebær
2 dl vand
ca 200g sukker ( efter smag )
3 spsk kirsebærlikør eller vin
3 dl piskefløde


SÅDAN GØR DU
Udsten kirsebærrene. Kog vand & sukker i 5 min. & kom kirsebærrene i & lad dem koge med i 3-4 min. Lad dem afkøle i lagen. Kom det hele i blender eller purér det gennem en stormasket sigte. Bland kirsebærlikør eller vin i . Pisk fløden til skum & vend puréen heri. Frys blandingen nogle timer.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kirsebærflødeis fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kirsebærflødeis, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Nemme flûtes     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Ovnsstegt laks i folie     Kaffekage m. æble og kanel     Helstegt Oksestriploin     Mornay sauce     Raclette med det hele     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Spagetti carbonara     Hobbit brunsviger kagemand     Kvædemarmelade     Köfte, tyrkiske lammefrikadeller med ovnbagte kartofler     Skinketærte     Kanelsnegle kagemand     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]