opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Mørksej cordon bleu med spinatstuvning

Mørksej cordon bleu med spinatstuvning

Mørksej cordon bleu med spinatstuvning
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(110)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.421
Visninger
254
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
600g mørksejfileter
4 skiver mozzarella ost ( à 15 g)
4 skiver mager skinke ( à 15g)
1½ dl rasp
salt & peber
1 æg
20g margarine

Spinatstuvning:
1 kg frisk eller 500g hel, frossen spinat
1 spsk hvedemel
revet muskat
2 dl letmælk
salt & peber

1,2 kg kartofler


SÅDAN GØR DU
Sær kartoflerne over at koge i letsaltet vand.
Skær hver file i 4 stykker. Læg filerne sammen 2 og 2 med en skive ost og en skive skinke imellem.
Vend dem i sammenpisket æg og derefter rasp.
Steg filerne i margarine på en pande i ca 10 min på hver side.
Drys lidt salt og peber på.
Optø den frosne spinat eller brug den friske, skyllede spinat, hvor de groveste stilke er fjernet.
Læg spinaten i en gryde 6 damp væden væk.
Rust mælk og hvedemel til en jævning.
Hæld jævningen over spinaten og lad stuvningen koge nogle min.
Smag til med salt, peber og revet muskatnød,
SERVERING
Server de sprødstegte fileter cordon blue med spinat stuvning og kartofler til.
 

Flere lækre opskrifter

TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Mørksej cordon bleu med spinatstuvning fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Mørksej cordon bleu med spinatstuvning, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillspyd med kyllingeinderfilet      Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blødende chokoladekage     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Nem softice     Spagetti carbonara     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Kartoffelret med krydderurter og bacon.     Kylling satay stegt i ovn     Grillspyd     Kogning af majs     Mormors amerikanske chokoladekage     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk myntete     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]