opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Mørksej cordon bleu med spinatstuvning

Mørksej cordon bleu med spinatstuvning

Mørksej cordon bleu med spinatstuvning
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(110)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.000
Visninger
273
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
600g mørksejfileter
4 skiver mozzarella ost ( à 15 g)
4 skiver mager skinke ( à 15g)
1½ dl rasp
salt & peber
1 æg
20g margarine

Spinatstuvning:
1 kg frisk eller 500g hel, frossen spinat
1 spsk hvedemel
revet muskat
2 dl letmælk
salt & peber

1,2 kg kartofler


SÅDAN GØR DU
Sær kartoflerne over at koge i letsaltet vand.
Skær hver file i 4 stykker. Læg filerne sammen 2 og 2 med en skive ost og en skive skinke imellem.
Vend dem i sammenpisket æg og derefter rasp.
Steg filerne i margarine på en pande i ca 10 min på hver side.
Drys lidt salt og peber på.
Optø den frosne spinat eller brug den friske, skyllede spinat, hvor de groveste stilke er fjernet.
Læg spinaten i en gryde 6 damp væden væk.
Rust mælk og hvedemel til en jævning.
Hæld jævningen over spinaten og lad stuvningen koge nogle min.
Smag til med salt, peber og revet muskatnød,
SERVERING
Server de sprødstegte fileter cordon blue med spinat stuvning og kartofler til.
 

Flere lækre opskrifter

TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Mørksej cordon bleu med spinatstuvning fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Mørksej cordon bleu med spinatstuvning, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Fyldt kalkunbryst II     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Grillet jomfruhummerhaler     Grillet vildt dyrekølle     Puffede hvedekerner     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Raclette med det hele     Blødende chokoladekage     Grillspyd     Nemme æbleskiver     Frisk myntete     Gulerodskage (Rå)     Grillet kyllingefilet     Stikkelsbærtærte     hurtig mad som er fedtfattig     Svampet kanelkage     Suppekuren     Indbagte rejer     Hjemmelavet varmrøget laks     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]