opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rødspætte med spidskål og røllike

Rødspætte med spidskål og røllike

Rødspætte med spidskål og røllike
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(73)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.519
Visninger
103
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
8 store rødspættefileter
á ca 80 g pr. stk.
1 spidskålshoved
5 stilke røllike
1 dl hvidvin
2 dl fløde
Salt og peber
Evt. lidt citronsaft
25 g smør
200 g ris


SÅDAN GØR DU
Rødspættefileterne krydres med salt og peber og rulles hver især om lidt røllike. Risen koges, se vejledning på pakken.
Kålen snittes fint og dampes let i smør i en gryde, tilsæt først vinen og rør rundt og derefter fløden samt røllikeblade og blomster, salt og peber.
Rødspætterullerne lægges på kålen og dampes under låg ved lav varme i ca. 12 min.
SERVERING
Fisken anrettes i dybe tallerkener på kålen med suppen omkring.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rødspætte med spidskål og røllike fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rødspætte med spidskål og røllike, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Tunfiske brød     Børnenes pastasalat     Nem skinkestang uden butterdej     Friteret camembert med solbærsyltetøj     Brownie med saltkaramel midte     Mormors citronfromage     Brændenældesuppe-kan laves i naturen.     Helstegt krondyrryg     Pitabrød     Dubliner gratin med aubergine og kartoffel     Kyllingefrikadeller med estragon     Grillet havkat med tomat og rosmarin     Suppekuren     Hummersauce     Aubergine salat     Majskiks til små børn     Hurtig boller (skal ikke hæve)     hjemmelavet Daim     Gulerodskage (Rå)     Egg Florentine     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]