opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.896 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rødspætte med spidskål og røllike

Rødspætte med spidskål og røllike

Rødspætte med spidskål og røllike
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(73)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.055
Visninger
86
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
8 store rødspættefileter
á ca 80 g pr. stk.
1 spidskålshoved
5 stilke røllike
1 dl hvidvin
2 dl fløde
Salt og peber
Evt. lidt citronsaft
25 g smør
200 g ris


SÅDAN GØR DU
Rødspættefileterne krydres med salt og peber og rulles hver især om lidt røllike. Risen koges, se vejledning på pakken.
Kålen snittes fint og dampes let i smør i en gryde, tilsæt først vinen og rør rundt og derefter fløden samt røllikeblade og blomster, salt og peber.
Rødspætterullerne lægges på kålen og dampes under låg ved lav varme i ca. 12 min.
SERVERING
Fisken anrettes i dybe tallerkener på kålen med suppen omkring.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Rødspætte med spidskål og røllike opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Rødspætte med spidskål og røllike fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rødspætte med spidskål og røllike, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Rabarber- og stikkelsbærkage     Svampet kanelkage     Grillmarinade-verdens bedste- siger svoger:-)     Pastarør med laks og oregano flødesovs     Nemme pølsehorn     Tunmousse      Den bedste Kylling i Karry!     Grønne asparges med bacon     Marinade til kyllingfilet     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Mangosalsa     Frikadeller med havregryn     Røræg i ovn     Pasta Cabonara uden æg     Bagte Kartofler på Grill     Banankage uden æg     Honningmarinade     Luxus Koteletter i fad m. skivekartofler     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]