Annoncering | Mobil/tablet version | 230 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.410 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Frikassé af kalvetykkam med fennikel, rødløg og bønner

Frikassé af kalvetykkam med fennikel, rødløg og bønner

Frikassé af kalvetykkam med fennikel, rødløg og bønner
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(102)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.830
Visninger
190
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
800g kalvetykkam i tern
peberkorn

2 stk fennikel
2 rødløg
300g grønne bønner
1 bundt dild
2 dl piskefløde
marizena-mel
salt & peber

1 kg kartofler
nybagt brød


SÅDAN GØR DU
1. Fenniklen deles i kvarte på langs, toppen og stokken skæres fra (bruges til kogning). Skær de kvarte fennikel i strimler på langs og blanchér dem i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Tag dem op og læg dem i iskoldt vand.

2. Rødløgene skæres på samme måde som fennikel og blancheres let ca. 1 minut Læg dem i iskoldt vand.

3. Bønnerne snittes i 2 cm stykker og blancheres let ca. 1 minut og lægges i iskoldt vand. Lad alle grønsagerne dryppe godt af i en sigte, gerne sammen. Dilden plukkes i fine stykker, gem stilkene til kogning.

4. Kødet gives et opkog i letsaltet vand og tages op, vandet kasseres og kødet kommes tilbage i gryden.

5. Tilsæt vand så kødet i gryden er dækket, tilsæt dildstilke, fennikeltop og -stok sammen med peberkorn, lad kødet koge ved svag
varme under lag ca. 1 time til det er mørt. Skum af for urenheder.

6. Når kødet er mørt, tages det op af gryden, og suppen sigtes gennem et klæde og hældes tilbage i gryden, lad suppen koge op, tilsæt piskefløden og lad den koge godt igennem, jævn evt. med lidt Maizena og smag til med salt og peber.
SERVERING
Kød & grønsager varmes i saucen & tilsidst tilsættes den plukkede dild. Du kan servere kartofler eller ris sammenmed nybagt brød.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Frikassé af kalvetykkam med fennikel, rødløg og bønner opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Frikassé af kalvetykkam med fennikel, rødløg og bønner fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Frikassé af kalvetykkam med fennikel, rødløg og bønner, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Grillet vildt dyrekølle     Rejeroulade med spinat.     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Røræg i ovn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     Den bedste Kylling i Karry!     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Krydder frikadeller     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Tunmousse      Mørbradgryde m. ris     Spagetti carbonara     Grønne asparges med bacon     Gulerodskage (Rå)     Den bedste ungarske gullasch     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com