opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Frikassé af kalvetykkam med fennikel, rødløg og bønner

Frikassé af kalvetykkam med fennikel, rødløg og bønner

Frikassé af kalvetykkam med fennikel, rødløg og bønner
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(103)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.897
Visninger
205
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
800g kalvetykkam i tern
peberkorn

2 stk fennikel
2 rødløg
300g grønne bønner
1 bundt dild
2 dl piskefløde
marizena-mel
salt & peber

1 kg kartofler
nybagt brød


SÅDAN GØR DU
1. Fenniklen deles i kvarte på langs, toppen og stokken skæres fra (bruges til kogning). Skær de kvarte fennikel i strimler på langs og blanchér dem i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Tag dem op og læg dem i iskoldt vand.

2. Rødløgene skæres på samme måde som fennikel og blancheres let ca. 1 minut Læg dem i iskoldt vand.

3. Bønnerne snittes i 2 cm stykker og blancheres let ca. 1 minut og lægges i iskoldt vand. Lad alle grønsagerne dryppe godt af i en sigte, gerne sammen. Dilden plukkes i fine stykker, gem stilkene til kogning.

4. Kødet gives et opkog i letsaltet vand og tages op, vandet kasseres og kødet kommes tilbage i gryden.

5. Tilsæt vand så kødet i gryden er dækket, tilsæt dildstilke, fennikeltop og -stok sammen med peberkorn, lad kødet koge ved svag
varme under lag ca. 1 time til det er mørt. Skum af for urenheder.

6. Når kødet er mørt, tages det op af gryden, og suppen sigtes gennem et klæde og hældes tilbage i gryden, lad suppen koge op, tilsæt piskefløden og lad den koge godt igennem, jævn evt. med lidt Maizena og smag til med salt og peber.
SERVERING
Kød & grønsager varmes i saucen & tilsidst tilsættes den plukkede dild. Du kan servere kartofler eller ris sammenmed nybagt brød.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Frikassé af kalvetykkam med fennikel, rødløg og bønner fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Frikassé af kalvetykkam med fennikel, rødløg og bønner, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Perlebyggrød     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Oldes Kokoskranse     Fersken suppe (den er genial)     Andebryst i ovn til mange     Omelet m. skinke og ost     Trylledej (ikke spiseligt)     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Tunmousse      Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Sukkerfri Fedtebrød     Svampet kanelkage     Røræg i ovn     Børnenes kokoskugler     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Mormors Stegte sild i eddike     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]