opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.897 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Frikassé af kalvetykkam med fennikel, rødløg og bønner

Frikassé af kalvetykkam med fennikel, rødløg og bønner

Frikassé af kalvetykkam med fennikel, rødløg og bønner
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(102)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.305
Visninger
193
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
800g kalvetykkam i tern
peberkorn

2 stk fennikel
2 rødløg
300g grønne bønner
1 bundt dild
2 dl piskefløde
marizena-mel
salt & peber

1 kg kartofler
nybagt brød


SÅDAN GØR DU
1. Fenniklen deles i kvarte på langs, toppen og stokken skæres fra (bruges til kogning). Skær de kvarte fennikel i strimler på langs og blanchér dem i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Tag dem op og læg dem i iskoldt vand.

2. Rødløgene skæres på samme måde som fennikel og blancheres let ca. 1 minut Læg dem i iskoldt vand.

3. Bønnerne snittes i 2 cm stykker og blancheres let ca. 1 minut og lægges i iskoldt vand. Lad alle grønsagerne dryppe godt af i en sigte, gerne sammen. Dilden plukkes i fine stykker, gem stilkene til kogning.

4. Kødet gives et opkog i letsaltet vand og tages op, vandet kasseres og kødet kommes tilbage i gryden.

5. Tilsæt vand så kødet i gryden er dækket, tilsæt dildstilke, fennikeltop og -stok sammen med peberkorn, lad kødet koge ved svag
varme under lag ca. 1 time til det er mørt. Skum af for urenheder.

6. Når kødet er mørt, tages det op af gryden, og suppen sigtes gennem et klæde og hældes tilbage i gryden, lad suppen koge op, tilsæt piskefløden og lad den koge godt igennem, jævn evt. med lidt Maizena og smag til med salt og peber.
SERVERING
Kød & grønsager varmes i saucen & tilsidst tilsættes den plukkede dild. Du kan servere kartofler eller ris sammenmed nybagt brød.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Frikassé af kalvetykkam med fennikel, rødløg og bønner opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Frikassé af kalvetykkam med fennikel, rødløg og bønner fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Frikassé af kalvetykkam med fennikel, rødløg og bønner, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag" På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet. Hvornår er det Store Bededag? Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.
Se opskrifter her
hvid streg
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pitabrød med grahamsmel     Godt majsbrød     Halloween kage kirkegård     Lynstegte rejer i hvidløg     Rabarber- og stikkelsbærkage     Nachos m/kylling     Rejeroulade med spinat.     Grillspyd     Nemme pølsehorn     Helstegt grillet oksefilet     Svampet kanelkage     Den bedste ungarske gullasch     Forloren pindsvin     Arme Riddere     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Hannes vafler.     Krydder frikadeller     Kanelsnegle kagemand     Hurtig boller (skal ikke hæve)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]