opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fadkoteletter ala Jesper

Fadkoteletter ala Jesper

Fadkoteletter ala Jesper
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(192)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
40.709
Visninger
1.477
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
5 stk. fadkoteletter.
1 stort løg.
2 fed hvidløg
2 glas champignon
3 dåser cocktailpølser
3/4 L Piskefløde
Karry, salt og peber efter smag.
Fedtstof efter eget valg til stegning.


SÅDAN GØR DU
Start med at varme en pande med lidt fedtstof og ca. en tsk. karry. Brun koteletterne let heri ca. 2 min pr.side.
Når disse er færdige ligges de i et ovnfast fad.
Lidt nyt fedtstof samt karry til panden hvor man blancerer det finthakkede løg samt hvidløg. Dette hældes ovenpå koteletterne i fadet. Gentag processen med champignon og derefter de halvede cocktailpølser.
Til at slutte af med giver man fløden en let opkogning hvor man smager det til med salt, peber og karry.Hæld fløden over koteletterne og stil det i en forvarmet ovn i ca. 1 time ved 200 grader.
SERVERING
Jeg foreslår at man serverer denne ret med ris. Men man kan også lave kartofler til. God fornøjelse og velbekommen.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Gubo
20.12.2012, 15:16
Det blev ikke så godt. Sovsen var tynd (brugte mælk i stedet for fløde) og den kogte op og skilte :-(

Louise Mikkelsen
21.04.2010, 17:54
For en lidt mindre fed version, erstat noget af fløden med mælk - men ikke det hele.

lasse
09.08.2006, 17:12
satme iorden har lavet den 2 gange nu til familie de er vilde med det.. Men hvem er ikke det med så meget fløde ?
 
Denne gode opskrift på Fadkoteletter ala Jesper fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fadkoteletter ala Jesper, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rød Dressing     Hård nougat     Engelsk Lakrids     Bønner i svøb     Chokolade påskeharer fyldt med rom karamel     hjemmelavet Daim     Luksus Millionbøf med ris     Risfad i ovnen med oksekød     Annettes nemme øllebrød     jordbærfromage     Torskemousse     Lakseæg med røget laks     Fersken suppe (den er genial)     Lammekølle i ovn med ærte-kartoffelfad.     Abeguf med kokos     Yakisoba     Helstegt kalkunbryst med flødeost     Spagetti carbonara     Æble/porre salat     Abehjerne     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]