opskrifter
Søg i 12.557 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tagliatelle med stimler af oksekød, tomat, chilie & oliven

Tagliatelle med stimler af oksekød, tomat, chilie & oliven

Tagliatelle med stimler af oksekød, tomat, chilie & oliven
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(72)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.573
Visninger
143
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
400g okseinderlår eller oksefilét

2 spsk olivenolie
2 skalotteløg
2 fed hvidløg
4 store, modne tomater
2-3 røde chili
150g oliven
1 bundt basilikum

400g tagliatelle ( båndpasta )

frisk salat efter eget ønske
1 limefrugt2 spsk olivenolie
salt & friskkværnet peber


SÅDAN GØR DU
Skær oksekødet i strimler på 3 cm. i længden & 1 cm, tykke.
Varm 2 spsk olie i en rummelig gryde & brun kødet i 2 min.

Skræl løgene & hak dem fint. Pil hvidløgene & hak dem.
Skær tomaterne i kvarte - & kom det hele i gryden & lad det stege med yderligere 2 min.
Hlaver chilien & fjern kernerne.
Skær dem i fine strimler & kom dem i gyden til resten sammen med oliven.

Skru ned for gryden & lad nu retten simre under låg i 20 min. Smag til med slat & peber & plukket basilikum.

I en gruyde bringes letsaltet vand i kog. Kom så båndpastaen i & lad den koge ca. 8-10 min. til den er "al dente".
Eller se efter på anvisningen på pakken.
Hæld så vandet fra - evt. gennem et dørslag - & vend så pastaen ned i kødsaucen.

Skyl salaten, tør den & riv den i mindre stykker.
Kom den i en skål & vend den med saften fra limefrugten, 2 spsk olie & et drys salt.
SERVERING
Server pastaretten med salaten & frisk brød.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Tagliatelle med stimler af oksekød, tomat, chilie & oliven opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Tagliatelle med stimler af oksekød, tomat, chilie & oliven fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tagliatelle med stimler af oksekød, tomat, chilie & oliven, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Arabisk Falafel     Grov go'e boller     sydhavskylling     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Mælkesnitter     Dim sum     Kold melonsuppe     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kvædemarmelade     Nemme pølsehorn     Hurtig pæretærte     Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     Gulerodskage (Rå)     Den bedste Kylling i Karry!     Røræg i ovn     Karbonader i fløde/porre sauce     Fersken suppe (den er genial)     Havretern med nougat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]