opskrifter
Søg i 12.559 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pariserbøf

Pariserbøf

Pariserbøf
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(428)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Pariserbøf Foto af : Thor Nørregaard
181.971
Visninger
3.400
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
600 g hakket oksekød
4 skiver franskbrød
salt, peber
fedtstof til stegning
høvlet peberrod efter smag
4 spsk hakket løg
4 spsk hakket kapers
4 spsk hakket rødbede
4 æggeblommer


SÅDAN GØR DU
Del kødet i fire portioner og kom en portion på hver skive brød.
Tryk det godt fast. Krydr bøfferne med salt og peber. Steg dem med
kødsiden nedad 4-6 min. vend dem og steg brødsiden lysebrun og
sprød.
Fordel en blanding af hakket løg, kapers, peberrod og rødbede på bøfferne
og læg en rå æggeblomme i midten..eller pocher et æg hvis du er nervøs over de ikke er pasteuriserede.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Thor Nørregaard
19.04.2012, 14:48
Pariserbøf er fantastisk, har altid frossen hel peberrod i fryseren til at rive ud over tilsidst 18037-DSC_0185.JPG

Mette Buchberg
14.10.2011, 21:16
Som at være tilbage i hjemkundskab

Mette Buchberg
14.10.2011, 21:16
Som at være tilbage i hjemkundskab

A. R. N.
24.04.2011, 17:49
SUPER OPSKRIFT. Men mangler lidt forklaring på fremgangsmåden. Jeg mener ikke at til en pariserbøf bør der være høvlet peberrod. Men hver har jo sin smag:D

Hanne Kristensen
28.06.2009, 13:13
Ingen grund til sure miner. Ingredienslisten starter med "høvlet peberrod efter smag". Opskriften er perfekt efter min mening og har fået et ti-tal..:-D

benny
29.08.2008, 16:35
meget enkel og overskuelig overskrift - kan huske vi lavede den i husgerning for en million år siden og den smagte fantastisk - tror jeg vil lave den i aften - ellers kan jeg anbefale en hakkebøf med bløde løg og et spejlæg på en skive rugbrød, evt med et par syltede rødbeder til og lidt ketchup - det er fantastisk

jytte
27.03.2008, 14:40
den er herlig

mikkel
04.03.2008, 16:25
den vil jeg prøve i aften

jens p
19.12.2007, 12:15
den er bare god

Johan
16.11.2007, 18:07
Fin opskrift! - Den bruger jeg! Dog mangler opskriften lige at nævne den høvlede peberrod - men det kan jeg da heldigvis selv finde ud af! Hvis den høvlede peberrod var nævnt, så var det blevet en ti'er - nu bliver det en ni'er! .... Og husk at den rå æggeblomme nok skal være pasteuriseret, hvis man vil undgå faren for salmonella! God appetit!

Camilla
22.01.2007, 19:31
Lyder rigtig lækker, tror jeg, vi prøver til aftensmad

gkjfmjlæslæ
20.11.2006, 09:31
tklsejglrjdkgld jbfdjgfojgcp

Bo Skive
23.10.2006, 17:47
Det lyder godt, den prøver vi

hella
19.09.2006, 11:02
På en rigtig pariserbøf bør der også være høvlet peberrod!


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Pariserbøf opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Pariserbøf fra Maduniverset.dk i kategorien Hurtig nem hverdagsmad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pariserbøf, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kvædemarmelade     Den bedste Kylling i Karry!     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mælkesnitter     T&T's Orientalske kylling i karry     Svampet kanelkage     Grov go'e boller     Halloween menu     Klamme fingre     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Marengs spøgelser     Frisk pasta med laks og flødesovs     Karbonader i fløde/porre sauce     Nem Æbletærte!     gammel Estrup gryde     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldaws æbleflæsk.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     irsk stuvning med svinekød     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]