opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rosenkålsometet:

Rosenkålsometet:

Rosenkålsometet:
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(31)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.419
Visninger
96
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
750 g Rosankål
100 g Franskbrød uden skorpe
Mælk
3 Æg
2 dl Fløde
Salt
Lidt sukker
20 g Smeltet smør


SÅDAN GØR DU
Rosenkålen sættes over i kogende vand med salt lidt sukker og 1 knsp. natron, koges så mør, at den kan presseres gennem en sigte. Franskbrødet udblødes i så meget mælk, lidt sukker og salt. Tilsidst røres det smeltede smør og de stiftpiskede hvider i og Ommeletten
bages i gratinfad ca 1 time. ved 170°


SERVERING
Hertil rørt smør.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rosenkålsometet: fra Maduniverset.dk i kategorien gratin/soufflé opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rosenkålsometet:, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Madbrød med rosmarin     Ymerkoldskål     Omelet m. skinke og ost     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Solbærsyltetøj med rom     Marinerede flanksteak     Blommetrifli     champignon pate     Champignon-broccolitærte med skinke     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Mornay sauce     Flødestuvet spinat     Fondue     Fersken suppe (den er genial)     Rejer al pil pil     Bechamel-sauce.     Hvidløgs cremefraiche     Mælkesnitter     Grundopskrift til al wokmad     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]