opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.897 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Farmors leverpostej

Farmors leverpostej

Farmors leverpostej
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(347)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Farmors leverpostej
111.898
Visninger
3.020
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Annalise Cassell

En hjemmelavet leverpostej er god året rundt, til frokost, julefrokost m.m.

var dagens opskrift Farmors leverpostej var dagens opskrift den 10.12.2014

DU SKAL BRUGE
1 pk lever og spæk ca 500g
50 g margarine
50 g mel
4 dl væske /mælk eller fløde
2 hele æg
salt-peber og lidt stødt nellike og allehånde
1 lille revet løg


SÅDAN GØR DU
margarine, mel og vædske bages op til det er jævnt.Tages fra varmen og nu røres æg og krydderier i sammen med det revne løg.Tilsidst tilsættes leverblandingen.Hældes i en godt smurt form og bages i ovnen ved 200 gr i 1 time.
Synes du skorpen er ved at blive for brun så læg et stykke staniol henover formen.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
BRUGERNES KOMMENTAR

Bech
19.12.2007, 18:03
Bruger opskriften til et eksperiment. Har skiftet nelliker ud med Chilli, Spidskommen, koriander og timian i et forsøg på at lave en mexikansk krydret leverpostej. Resultatet beskrives senere......

per
15.04.2007, 16:36
har lige lavet leverpostej efter din opskrift (men uden nelliker) jeg tilsatte til gengæld lidt anchoser den er super god ,jeg bor i frankrig og er træt af den kønsløse leverpostej de laver her , bon`ap`

per
15.04.2007, 16:36
har lige lavet leverpostej efter din opskrift (men uden nelliker) jeg tilsatte til gengæld lidt anchoser den er super god ,jeg bor i frankrig og er træt af den kønsløse leverpostej de laver her , bon`ap`


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Farmors leverpostej opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Farmors leverpostej med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Sandwich opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Farmors leverpostej, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag" På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet. Hvornår er det Store Bededag? Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.
Se opskrifter her
hvid streg
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pitabrød med grahamsmel     Rabarber- og stikkelsbærkage     Rejeroulade med spinat.     Godt majsbrød     Halloween kage kirkegård     Lynstegte rejer i hvidløg     Nachos m/kylling     Nemme pølsehorn     Arme Riddere     Helstegt grillet oksefilet     Grillspyd     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Den bedste ungarske gullasch     Grovboller     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Forloren pindsvin     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]