opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Brunsvigermand

Brunsvigermand

Brunsvigermand
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(111)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.272
Visninger
489
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g mel
200 g margarine
2 æg
4 spsk sukker
50 g gær
2 dl mælk
Sukker/kanelmasse:
200 g margarine
200 g farin
2 spsk kanel
smeltes sammen i en lille gryde


SÅDAN GØR DU
margarinen smeltes og afkøles, blandes med mel - æg-sukker og gær der er udrørt i den lunkne mælk.Æltes godt sammen.Rulles straks ud på et meldrysset bord og der formes en kagemand/pige.Kommes over på en bageplade.Bøj omhyggeligt alle kanter ind så fyldet ikke kan flyde ud.
Hæld sukkermassen over kagen.Hæver i 15 min
Bages ved 225 gr i 20 min
SERVERING
Når den er kold pyntes med slik og fødselsdagsflag.
 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Kit
23.10.2006, 15:52
Der skulle dobbelt så meget mel i som der stod i opskriften, den smagte nærmest kun af kanel og den hævede helt i stykker inde i ovnen!
 
Denne gode opskrift på Brunsvigermand fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Brunsvigermand, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kogning af majs     Grillet vildt dyrekølle     Grov go'e boller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Grillspyd     Ribssaft     Pastaret i fad     Røræg i ovn     Tunmousse      Solbærlikør     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Omelet m. skinke og ost     Helstegt Oksestriploin     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Tvebakkekage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt grillet oksefilet     Raclette med det hele     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]