opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sprøde Hindbærsnitter

Sprøde Hindbærsnitter

Sprøde Hindbærsnitter
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(233)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
39.662
Visninger
1.411
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
200 g. margarine
300 g. mel
100 g. sukker
1 æg
hindbærmarmelade
Glasur:
Flourmelis
vand
Krymmel


SÅDAN GØR DU
Hak margarine, mel og sukker sammen. Tilsæt ægget. Saml dejen og stil den i køleskabet i mindst 1 time.
Rul dejen ud i 4 stænger (7x40 cm.). De 2 af stængerne smøres med hindbærmarmelade efter smag. Læg dem sammen med de 2 andre stænger. Bages ved 200 grader i ca. 18 min. Når stængerne er kolde, pyntes der med glasur og krymmel, og de skæres ud i 5 cm. brede snitter.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Camilla
18.03.2011, 20:34
min far elsker dem så jeg har lavet 2x dobbelt portioner til ham hvor han spiste det selv Xp super lækre

Berit
27.09.2010, 20:36
Et godt råd: Brug IKKE OMA bagemargarine, for så kan man ikke får dejen af bagepapiret, Det bliver bare noget fedtet snask...

mathilde
14.07.2007, 22:37
Den er god!!

casper
12.03.2007, 15:25
Mums den er god, prøv den. den er bedrer end bagerens

Bodygirl
03.09.2004, 19:47
Det er en rigrig god opskrift. Men jeg bager den lidt længere tid. Min familie er helt vild med dem. På 3 dage har jeg bagt 4 portioner. Så de er et hit. Så tak for den gode opskrift ;D
 
Denne gode opskrift på Sprøde Hindbærsnitter fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sprøde Hindbærsnitter, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag" På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet. Hvornår er det Store Bededag? Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.
Se opskrifter her
hvid streg
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Lammekøllerester i fad.     Appelsinkage i springform     Svampet kanelkage     Mælkebøttemarmelade     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillet kyllingefilet, saftigt og nemt     Spagetti carbonara     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      Grov go'e boller     Den bedste Kylling i Karry!     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Grillspyd     Hveder a la Paleo / LCHF     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Pastaret i fad     barbeque marinade     Kartoffelpakker i folie på grill     Omelet m. skinke og ost     Bedstemor Ands æbletærte II     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]