opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pastafad

Pastafad

Pastafad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(89)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.316
Visninger
188
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 stk. kyllinge/kalkunfilleter
300 g pastaskruer el.lign.
½ l. mornaysauce fra Karoline
1 rød peberfrugt
200 g. bacon i strimler
Det hvide og lysegrønne fra 3 porre


SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen på 200 grader. Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisningen. Skær filleterne i strimler og steg dem ved svag varme i lidt stegemargarine til de bliver lysebrune. Tilsæt baconen og steg den let. Fjern det midterste i peberfrugten, rens den og sker den i små tern. Tag toppen af porren, skær den over på langs og i tynde skiver. Det hele blandes i et ildfast fad og mornaysaucen hældes over. ca. 30 min. i ovnen.
SERVERING
Serveres som det er, evt. med flute.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pastafad fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pastafad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     Spagetti carbonara     Omelet m. skinke og ost     Svampet kanelkage     Tvebakkekage     Blåbærmuffins     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Den bedste Kylling i Karry!     Marineret kalkunbryst- helstegt     Fyldt kalkunbryst II     Pastaret i fad     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Yoghurtboller     Pirogger med oksekød     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]