opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pasta Mornay på pande

Pasta Mornay på pande

Pasta Mornay på pande
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(155)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.670
Visninger
190
Print
DU SKAL BRUGE
300 g Kyllingebryst eller kalkun
1 "brik" mornay sauce
300 g pasta gerne penne
2 spsk. olie
1 spsk. basilikum
1 spsk. oregano
2 fed hvidløg
aromat
evt lidt mælk


SÅDAN GØR DU
Vand sættes over til pastaen.
Hvidløg hakkes og puttes på en stegepande sammen med olie, basilikum og oregano. Dette varmes op så hvidløgene blir bløde uden at få farve.
Når vandet koger tilsættes pasta og lidt salt. kog efter anvisning på pakken.
kødet skæres ud i tern eller strimler og krydres med salt og aromat og steges sammen med resten på panden.
Når pastaen er færdig hældes vandet fra, og pastaen kommes på panden, hvor den skal steges sammen med kyllingen og krydderierne.
Herefter tilsættes mornay (efter behov) og evt lidt mælk.
Lad det simre et par minutter, og så er der serveret!
SERVERING
Server med brød, gerne ciabatta, eller en lækker salat.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pasta Mornay på pande fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pasta Mornay på pande, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Nemme flûtes     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Ovnsstegt laks i folie     Helstegt Oksestriploin     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Hobbit brunsviger kagemand     Köfte, tyrkiske lammefrikadeller med ovnbagte kartofler     Kvædemarmelade     Kaffekage m. æble og kanel     Mornay sauce     Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Bradepande/pandekage!     Gammeldags kylling med skilt sovs     HALVE BAGTE KARTOFLER MED LÆKKER DRESSING     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]