opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hjemmelavet is a`la Heidi

Hjemmelavet is a`la Heidi

Hjemmelavet is a`la Heidi
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(255)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Hjemmelavet is a`la Heidi
46.019
Visninger
602
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
8 Æg . 200 g Sukker. 1 l Piskefløde.Chokolade. Nødder.


SÅDAN GØR DU
Pisk æg og sukker. Pisk fløden til skum. Den vendes i. Det man ønsker i isen f.eks nødder og chokolade tilsættes..Hældes i form og fryse til den er stivnet...
SERVERING
Som dessert
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Nina L. Nielsen
14.08.2007, 15:24
Jeg bryder mig ikke meget om denne is, men tror jeg måske har gjort noget galt... skal man bruge hele ægget eller kun hviden? Jeg har brugt hele ægget og jeg synes den smagte alt for meget af æg.

Brian K Krøyer
04.08.2007, 15:54
Lavede lige din isdessert x 3. Super nemt, og velsmagende. Jeg blandede kokos, chokoladestykker og kandiserede bananer i, med en topping af rigtig chokolade (stort kakaoindhold). Det er ikke sidste gang.

Wagner
19.04.2005, 18:05
Det gør jeg også.Det ved de fleste der kan lide at lave is..

mathilda
13.02.2005, 20:55
husk at bruge pasteuriserede æg, da isen ikke opvarmes til 75 grader, og der dermed er fare for salmonella/camphylobactor infektion.
 
Denne gode opskrift på Hjemmelavet is a`la Heidi med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hjemmelavet is a`la Heidi, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Bechamel-sauce.     Raclette med det hele     Svampet kanelkage     Spagetti carbonara     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Grillet vildt dyrekølle     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Skinke, porre tærte     Nemme pølsehorn     Champignon-broccolitærte med skinke     Trylledej (ikke spiseligt)     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Suppekuren     Marineret kalkunbryst- helstegt     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]