opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sommerfugle af Lakse-Rejemousse

Sommerfugle af Lakse-Rejemousse

Sommerfugle af Lakse-Rejemousse
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(105)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.385
Visninger
353
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
8-10 Skiver fersk røget laks. 2dl. Cremefraise. ca.100 g Finthakket rejer. 60 g Stenbiderrogn. 1 spsk. Finthakket purløg. 1 spsk. Finthakket dild. Et par dråber tabasco. 1 tsk. Citronsaft. 1/2 dl. Piskefløde. 1spsk Husblas pulver eller gelantinepulver.
desuden : 2 spsk. Dild. Tynde agurk stave. Purløg. Salatblade. Citronbåde. evt. Letkogte grønne aspares.
Portionsforme.


SÅDAN GØR DU
Beklæd 8-10 små runde portionsforme med lakseskiverne. Del evt. skiverne og læg dem på kryds,så lykkes det nemmere. Rør fyldet sammen af cremefraisen,hakket rejer,stenbiderrogn,purløg,dild,tabasco & citronsaft.
Opløs husblaspulveret i fløden over svag varme og rør det i fyldet. Fordel fyldet i portionsforme. Lad det stivne i et par timer eller natten over. Lemp forsigtig mousserne ud af formene og skær hver enkelt over på midten. Dyp snitfladerne i fint hakket dild. Læg mousse-haldelene tæt sammen ved siden af hinanden som to og to på et serveringsfad.De runde sider skal vende mod hinanden som to sommerfuglevinger. Læg en agurkstav i midten som ryg og stilke af purløg som antenner. Pynt fadet med salatblade,citronbåde og evt. Aspares
SERVERING
Som Foret med lækkert brød til eks. mine flutes.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

wagner
23.05.2005, 16:23
Rart at hører at andre også syntes det er lækkert..Den er også et hit hos mig mine gæster og så ser den flot ud..

Thomas
20.05.2005, 08:47
Dette er en MEGA lækker opskrift! Jeg er elev på grundforløbet som kok, og denne opskrift var med til at vælte min lære omkuld af begejstring, da jeg lavede den i en time en dag!! Hvis man vil bruger husblads-blade istedet for pulver, skal man bruger 4 blade. Stil evt. formene i fryseren i 15 min, før de kommer i køleren, hvis du skal skynde dig. God fornøjelse!!
 
Denne gode opskrift på Sommerfugle af Lakse-Rejemousse fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sommerfugle af Lakse-Rejemousse, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Madbrød med rosmarin     Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Ymerkoldskål     Omelet m. skinke og ost     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Marinerede flanksteak     Solbærsyltetøj med rom     champignon pate     Rejer al pil pil     Champignon-broccolitærte med skinke     Blommetrifli     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Flødestuvet spinat     Fondue     Mornay sauce     Fersken suppe (den er genial)     Hvidløgs cremefraiche     Grundopskrift til al wokmad     Mælkesnitter     Dansk bøf m. pandesauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]