opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sommerfugle af Lakse-Rejemousse

Sommerfugle af Lakse-Rejemousse

Sommerfugle af Lakse-Rejemousse
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(105)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.227
Visninger
349
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
8-10 Skiver fersk røget laks. 2dl. Cremefraise. ca.100 g Finthakket rejer. 60 g Stenbiderrogn. 1 spsk. Finthakket purløg. 1 spsk. Finthakket dild. Et par dråber tabasco. 1 tsk. Citronsaft. 1/2 dl. Piskefløde. 1spsk Husblas pulver eller gelantinepulver.
desuden : 2 spsk. Dild. Tynde agurk stave. Purløg. Salatblade. Citronbåde. evt. Letkogte grønne aspares.
Portionsforme.


SÅDAN GØR DU
Beklæd 8-10 små runde portionsforme med lakseskiverne. Del evt. skiverne og læg dem på kryds,så lykkes det nemmere. Rør fyldet sammen af cremefraisen,hakket rejer,stenbiderrogn,purløg,dild,tabasco & citronsaft.
Opløs husblaspulveret i fløden over svag varme og rør det i fyldet. Fordel fyldet i portionsforme. Lad det stivne i et par timer eller natten over. Lemp forsigtig mousserne ud af formene og skær hver enkelt over på midten. Dyp snitfladerne i fint hakket dild. Læg mousse-haldelene tæt sammen ved siden af hinanden som to og to på et serveringsfad.De runde sider skal vende mod hinanden som to sommerfuglevinger. Læg en agurkstav i midten som ryg og stilke af purløg som antenner. Pynt fadet med salatblade,citronbåde og evt. Aspares
SERVERING
Som Foret med lækkert brød til eks. mine flutes.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

wagner
23.05.2005, 16:23
Rart at hører at andre også syntes det er lækkert..Den er også et hit hos mig mine gæster og så ser den flot ud..

Thomas
20.05.2005, 08:47
Dette er en MEGA lækker opskrift! Jeg er elev på grundforløbet som kok, og denne opskrift var med til at vælte min lære omkuld af begejstring, da jeg lavede den i en time en dag!! Hvis man vil bruger husblads-blade istedet for pulver, skal man bruger 4 blade. Stil evt. formene i fryseren i 15 min, før de kommer i køleren, hvis du skal skynde dig. God fornøjelse!!


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Sommerfugle af Lakse-Rejemousse opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Sommerfugle af Lakse-Rejemousse fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sommerfugle af Lakse-Rejemousse, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejecocktail     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)      krydret farsfad med porrer     Æbleskiver med æg     Brun sovs     Kyllingegryde     Valnøddeis     Roqueforttærte     Bøf Bearnaise med Triple cooked fries     koldskål med kærnemælk og ymer     Græsk farsbrød     Bagt Æblemos:     Kyllingegryde med rodfrugter, gratinerede kartofler     Basic Guacamole     Fondue     Grovbrød med bynke.     Solsikke - Squashboller     Gammeldaws æbleskiver     Bradepandkage med Knas     Champignon-bacon-salvie-sauce til gnocchi     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]