opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Marineret svinefilet med grøntsager og ris

Marineret svinefilet med grøntsager og ris

Marineret svinefilet med grøntsager og ris
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(238)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
51.626
Visninger
487
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 svinefilet
2 spsk. Olie

Krydderblanding:
5 peberkorn
2 knuste laurbærblade
1 fed hvidløg, presset
1 tsk. Salt
¼ tsk. Allehånde

2 løg, grofthakket
1 peberfrugt, grove strimler
1 spsk. Olie
300 g hvidkål i strimler
1 ds flåede tomater
1 dl hvidvin
2 spsk. Oregano
1 tsk. Salt
½ tsk peber


SÅDAN GØR DU
Bland krydderblandingen sammen, og gnid den godt ind i svinefileten.

Sauter løg og peberfrugt i olie. Tilsæt kål, tomater, vin og oregano. Lad det simre i 15 minutter. Smag til med salt og peber. Fordel grøntsagerne i et ildfast fad.

Brun svinefileten af i olie, og læg den over grøntsagerne. Steg færdig i ovn 170 grader ca. 1 time til kernetemperaturen er 68 grader. Lad stegen hvile i 15-20 minutter inden servering.
SERVERING
Server med ris, salat og groft brød.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Marineret svinefilet med grøntsager og ris fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Marineret svinefilet med grøntsager og ris, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Rosenkålssuppe     Kartoffelbåde med paprika & salt     Hvedeknopper.     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Knasende chokolade cornflakes     Levergryde     Æblegastric     Bechamel-sauce.     Varm Hyldeblomst med citron og ingefær     Hurtig pæretærte     lines røde sild (til frokostbord)     Tyrkisk kylling     Indbagt mørbrad     Blødende hænder     Spaghetti med verdens bedste kødsauce     Hjemmelavet Figenpålæg til Børn     Rutebils lagkage     Mors Karrysild     Kyllingefilet med svesker, ingefær & pistacie     Rissalat med karry og ingefær:     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]