opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(212)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Stegt flæsk med persillesovs  Foto af : Maduniverset
29.743
Visninger
263
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 22.06.2015 Stegt flæsk med persillesovs var dagens opskrift den 22.06.2015

DU SKAL BRUGE
1 kg røget bacon/stegeflæsk
2 bdt. persille
50 g smør
1 stor slevfuld hvedemel med top
1 liter sødmælk
1½ kg kartofler (så er der i hvert fald nok!)
ganske lidt salt & hvid peber
sølvpapir


SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen på ca. 125 gr. Skær baconen i 6-7 mm tykke skiver. Skræl kartoflerne. Skyl persillen og pluk den, smid stænglerne væk. Fór en skål med sølvpapir til at hælde stegefedt i. Varm 2 ikke for tykke stegepander på højeste effekt og skru lidt ned, når de er varme. Steg nu baconen ca. 5 min. på hver side, til det bliver sprødt - det tager lang tid, og de lægges fra på et fad, der står i ovnen for at holde det varmt. Du kan også bruge en forvarmet pizzasten. Hæld fedtet fra efter hver pandefuld. Når halvdelen er stegt, sættes kartoflerne over, husk lidt salt når det koger. Smørret smeltes i en gryde, og melet kommes i og piskes jævnt. Lidt efter lidt kommes sødmælken i, og sovsen smages til med ikke for meget salt (der er rigeligt salt i kødet) og hvid peber. Når baconen er færdigstegt, tages sovsen af varmen og persillen blandes i.
(Når stegefedtet bliver koldt, kan det smides direkte i skraldespanden i stedet for at ødelægge vaskens afløb.)
SERVERING
Serveres med ekstra fine ærter. Evt. også rå gulerødder skåret i bittesmå tern. Det er godt at være 2 i køkkenet, så den ene helt kan hellige sig hvervet at stege bacon, der kræver nogen koncentration. Fordelen med røget bacon i stedet for flæsk er, at der er mindre fedt på bacon, og det bliver aldrig en "blævret" oplevelse. Mørk øl smager himmelsk hertil.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Tapas
24.06.2006, 19:21
Smager som "i gamle dage" uden oplevelse af blævret flæsk. Super!


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Stegt flæsk med persillesovs opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Stegt flæsk med persillesovs med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Slowfood opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Stegt flæsk med persillesovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Dadler med bacon     Grov go'e boller     Syltet ramsløgsknopper (nordiske kapers)     Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Røræg i ovn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Bearnaise sauce i blender     Piment sauce     Jægerens dyreragout     Gulerodskage (Rå)     Tunmousse      Luxsus kalkungryde     Børnenes kokoskugler     Mormors citronfromage     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Fersken suppe (den er genial)     pommes anna     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]