opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(212)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Stegt flæsk med persillesovs  Foto af : Maduniverset
31.005
Visninger
266
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 06.06.2019 Stegt flæsk med persillesovs var dagens opskrift den 06.06.2019

DU SKAL BRUGE
1 kg røget bacon/stegeflæsk
2 bdt. persille
50 g smør
1 stor slevfuld hvedemel med top
1 liter sødmælk
1½ kg kartofler (så er der i hvert fald nok!)
ganske lidt salt & hvid peber
sølvpapir


SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen på ca. 125 gr. Skær baconen i 6-7 mm tykke skiver. Skræl kartoflerne. Skyl persillen og pluk den, smid stænglerne væk. Fór en skål med sølvpapir til at hælde stegefedt i. Varm 2 ikke for tykke stegepander på højeste effekt og skru lidt ned, når de er varme. Steg nu baconen ca. 5 min. på hver side, til det bliver sprødt - det tager lang tid, og de lægges fra på et fad, der står i ovnen for at holde det varmt. Du kan også bruge en forvarmet pizzasten. Hæld fedtet fra efter hver pandefuld. Når halvdelen er stegt, sættes kartoflerne over, husk lidt salt når det koger. Smørret smeltes i en gryde, og melet kommes i og piskes jævnt. Lidt efter lidt kommes sødmælken i, og sovsen smages til med ikke for meget salt (der er rigeligt salt i kødet) og hvid peber. Når baconen er færdigstegt, tages sovsen af varmen og persillen blandes i.
(Når stegefedtet bliver koldt, kan det smides direkte i skraldespanden i stedet for at ødelægge vaskens afløb.)
SERVERING
Serveres med ekstra fine ærter. Evt. også rå gulerødder skåret i bittesmå tern. Det er godt at være 2 i køkkenet, så den ene helt kan hellige sig hvervet at stege bacon, der kræver nogen koncentration. Fordelen med røget bacon i stedet for flæsk er, at der er mindre fedt på bacon, og det bliver aldrig en "blævret" oplevelse. Mørk øl smager himmelsk hertil.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Tapas
24.06.2006, 19:21
Smager som "i gamle dage" uden oplevelse af blævret flæsk. Super!
 
Denne gode opskrift på Stegt flæsk med persillesovs med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Slowfood opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Stegt flæsk med persillesovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Verdens bedste brød     Grillet vildt dyrekølle     Gryderet til gæster     Sukkerfri Fedtebrød     Grillet sej     Kanelsnegle kagemand     Quinoa salat med cherrytomater, majs og forårsløg     Ostemad     Gærbrød (Trangia)     Piment sauce     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Blommetrifli     Okseklump Nygaard     Suppe - Som min mor lavede den.     Fødselsdags pølsehorn     Pasticcio, græsk makaroni     Fiskefrikadeller med bacon     Paprikakylling     Bedstemor Ands æbletærte II     laksesalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]