opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Jorbær-Pannacotta

Jorbær-Pannacotta

Jorbær-Pannacotta
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(59)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.508
Visninger
172
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
450 G Friske jorbær. 4 1/2 dl Fløde 18 %. Ca 120 G Sukker. Kornne fra en stang vanilie. 5 Blade husblas. 1 1/2 dl Piskefløde.
Tilbehør : Friske jorbær evt. dyppet i chokolade.Pyntes med citronmelisse og chokolade stykker.


SÅDAN GØR DU
Skyl jorbærrene, dup dem tørre og fjern blomsten ved hjælp af en kniv. Blend jorbær,fløde,sukker og vaniliekorn til en glat masse . Smag til om der evt. skal mere sukker i.Udblød husblassen i koldt vand i ca 10 min. Bring piskefløden i kog i en lille kasserolle og tag den af varmen. Opløs husblassen i den varme fløde under omrøring og bland derpå fløden med jorbærmassen. Fordel Jorbærblandingen i små kopper eller ligne. Og lad desserten stå tildækket i køleskab i ca 4 timer...
SERVERING
Som en lækker dessert
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Jorbær-Pannacotta fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Jorbær-Pannacotta, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kogning af majs     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Blommetrifli     Porrer i fad med oksekød     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Den bedste Kylling i Karry!     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Karbonader i fløde/porre sauce     Spagetti carbonara     Pastaret i fad     Skinke, porre tærte     Blødende chokoladekage     irsk stuvning med svinekød     Røræg i ovn     Kanelsnegle kagemand     Hakket Oksekød med Hvidkål     Irsk stuvning med bacon     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]