opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Spansk Hønsepostej

Spansk Hønsepostej

Spansk Hønsepostej
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(92)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.002
Visninger
180
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
100 g. optøede rejer.
150 g. smør.
250 g. mel.
1/2 tsk. salt.
4 spsk. vand.
200 g. kogt kyllingekød uden skind og ben.
1 løg.
1 fed hvidløg.
1 gul peberfrugt.
2 tomater.
2 spsk. olivenolie af god kvalitet.
1 nip sort peber.
1 nip safran.
1 æggeblomme.


SÅDAN GØR DU
Fedtstof, mel og et nip salt kommes i en skål og smuldres mellem fingrene, til det har en konsistens nermest reven ost.Når mel og fedtstof er grundigt blandet, samles dejen dejen hurtigt med 3 spsk. koldt vand. DEJEN MÅ IKKE ÆLTES RET MEGET, så bliver postejen ikke sprød. Lad dejen hvile i godt 1 time.
Skær kyllingekødet i terb på ca 1 cm. Rejerne stilles til afdrypning. Løget pilles og hakkes fint. Hvidløgsfedet pilles hakkes og knuses. Peberfrugterne befries for kerner og ribber og skæres i tynde strimler. Tomaterne skæres i små stykker.
Varm olieen på en pande og svits løg og hvidløg et øjeblik, hvorefter tomater og peberfrugter steger med et øjeblik. Så tilsættes kylling, salt og peber. Alt snurrer i nogle minutter, hvorefter rejerne vendes i og varmes igennem.
Safranen røres ud i 1 spsk. varmt vand og blandes i retten.
Mørdejen rulles ud til 2 lige store runde plader på et meldrysset bord. Den ene plade lægges i en smurt form, fyldet kommer over, og dejkanten pensles med æggblomme. Den anden dejplade kommes over og trykkes godt fast i kanten hele vejen rundt.Skær et lille hul i midten af dejlåget og pensl overfladen med resten af æggeblommen. Bag postejen i en 220 grader formarmet ovn i ca. 40 min.
SERVERING
Serveres med frisk grøn salat, pimientefyldte oliven ,kølig spansk landrødvinog godt brød.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Spansk Hønsepostej fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Spansk Hønsepostej, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Blommetrifli     Hurtig pæretærte     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Kvædemarmelade     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Langtidsstegt oksemørbrad     Tvebakkekage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Pærer med gorgonzola     Mormors citronfromage     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     Nemme flûtes     Gulerodskage (Rå)     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]