opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Spansk Hønsepostej

Spansk Hønsepostej

Spansk Hønsepostej
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(92)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.280
Visninger
155
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
100 g. optøede rejer.
150 g. smør.
250 g. mel.
1/2 tsk. salt.
4 spsk. vand.
200 g. kogt kyllingekød uden skind og ben.
1 løg.
1 fed hvidløg.
1 gul peberfrugt.
2 tomater.
2 spsk. olivenolie af god kvalitet.
1 nip sort peber.
1 nip safran.
1 æggeblomme.


SÅDAN GØR DU
Fedtstof, mel og et nip salt kommes i en skål og smuldres mellem fingrene, til det har en konsistens nermest reven ost.Når mel og fedtstof er grundigt blandet, samles dejen dejen hurtigt med 3 spsk. koldt vand. DEJEN MÅ IKKE ÆLTES RET MEGET, så bliver postejen ikke sprød. Lad dejen hvile i godt 1 time.
Skær kyllingekødet i terb på ca 1 cm. Rejerne stilles til afdrypning. Løget pilles og hakkes fint. Hvidløgsfedet pilles hakkes og knuses. Peberfrugterne befries for kerner og ribber og skæres i tynde strimler. Tomaterne skæres i små stykker.
Varm olieen på en pande og svits løg og hvidløg et øjeblik, hvorefter tomater og peberfrugter steger med et øjeblik. Så tilsættes kylling, salt og peber. Alt snurrer i nogle minutter, hvorefter rejerne vendes i og varmes igennem.
Safranen røres ud i 1 spsk. varmt vand og blandes i retten.
Mørdejen rulles ud til 2 lige store runde plader på et meldrysset bord. Den ene plade lægges i en smurt form, fyldet kommer over, og dejkanten pensles med æggblomme. Den anden dejplade kommes over og trykkes godt fast i kanten hele vejen rundt.Skær et lille hul i midten af dejlåget og pensl overfladen med resten af æggeblommen. Bag postejen i en 220 grader formarmet ovn i ca. 40 min.
SERVERING
Serveres med frisk grøn salat, pimientefyldte oliven ,kølig spansk landrødvinog godt brød.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Spansk Hønsepostej opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Spansk Hønsepostej fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Spansk Hønsepostej, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Forloren hare m ribs-flødesovs     Grønkålssalat med mandler og æbler     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Helstegt Oksestriploin     Piment sauce     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Bearnaise sovs     Omelet m. skinke og ost     T&T's Orientalske kylling i karry     Grillet kyllingefilet     Hurtig paprikasauce     Svampet kanelkage     Mormors citronfromage     Pizza med salami, frisk basilikum og gedeost     Hindbærfromage     pommes anna     Pestomarinerede kammuslinger     Stegt flæsk m. persillesovs     Gratineret tortilla m. kødsauce     Blommelikør     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]