opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Johns grønne roulade

Johns grønne roulade

Johns grønne roulade
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(84)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.632
Visninger
175
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 8
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Dej:
2 store æg
1 dl hvedemel
25 g smeltet smør
2,5 dl mælk
½ bundt persille
½ dl yoghurt
1 knivspids sukker
salt og peber

Fyld:
400 g varmrøget ørred (evt. halvt ørred og halvt laks, som giver lidt kraftigere smag)
100 g creme fraiche 8%
100 g cornichoner (små drueagurker)
citronsaft
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Dej:
Blend persille og mælk. Rør melet med æg, smeltet smør, yoghurt og mælken. Smag til med salt, peber og sukker. Lad dejen trække 30 min. før den bruges.
Dejen fordeles i et ½-1 cm tykt lag på bagepapir på en bageplade eller bradepande, og derefter bages den, til den er færdig og fast i ovnen ved ca. 150 gr. Køl af.

PS: Dejen er noget tyndt "pjask", og det sværeste ved denne opskrift er at forestille sig, at det nogensinde kan blive til en roulade

Fyldet:
Hak imens cornichoner relativt fint. Pres dem fri for væde. Mos ørredkødet med en gaffel. Rør kødet sammen med creme fraiche, cornichoner og smag til med salt, peber og citronsaft.

Fordel ørredfyldet i et tyndt lag på den kolde rouladebund. Rul den sammen og stil den koldt.

SERVERING
Skær rullen i ikke for tykke skiver. Skiverne kan anrettes med rejer, creme fraiche dressing, dildkvist og citron. Skiverne kan også anrettes på en håndfuld rucola, serveres med creme fraiche, der er rørt op med citronsaft, lidt reven citronskal, samt salt og peber
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR

Bimse
16.07.2008, 19:24
Super super lækker grøn roulade (thihi). Man kan også godt lave den med glasseret skinke ;)


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Johns grønne roulade opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Johns grønne roulade fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Johns grønne roulade, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Piment sauce     Møllehjuls brød     Græske frikadeller     Skotsk Chokoladekage med Whisky     Forslag til sund hurtig frokost - Sej med grønt og dressing      Lenes boller     Jordbærlagkage     Kylling med soltørrede tomater II     Charlotte russe     Den sorte gryde     Gullasch med kartoffelmos     Osso buco med porre & granulata     Bagt æblekage med mandler     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Estragon-bøffer     Dalgaards Burritos     Oldemors pebernødder:     Fyldt kalkunbryst II     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Husarsteg.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]