opskrifter
Søg i 12.595 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Den gode pastaret

Den gode pastaret

Den gode pastaret
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(208)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
36.832
Visninger
1.083
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g pasta
500 g hakket oksekød (8 - 10 %)
1 stort hakket løg
2 - 3 hakkede hvidløgsfed
2 spsk. olie
1 rød/gul pebefrugt
250 g friske champignoner (eller fra glas)
1 dåse hakkede tomater
2 tsk. karry
1 tsk. merian
1 spsk. paprika
salt
peber
2 brikker Karoline Mornaysauce
1 dl. fløde
150 reven ost


SÅDAN GØR DU
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Svits løg, hvidløg og kød i olien. Skær peberfrugten i tern. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Kom peberfrugt, champignon, tomater og krydderier i retten. Kog igennem og smag til med salt og peber. Bland den kogte, afdryppede pasta med kødsaucen og hæld det i et stort, smurt ildfast fad. Bland Mornaysauce og fløde i en skål og hæld det over retten. Drys revet ost på og bag retten i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, til osten er lysebrun og retten bobler.
SERVERING
Servér flutes og salat til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

René Kure
07.10.2007, 09:50
Helt fantastisk ret - yderst velsmagende. Jeg undlod peberfrugter og puttede i stedet lidt hakkede soltørrede tomater i. De skulle i prøve :-)

Anne Andersen
05.10.2007, 11:16
Super god ret! jeg undlod fløde og brugte Karoline Mornaysauce 5 % for at gøre retten lidt mindre fedtholdig :-) Endelig en ret der kan mætte 6 voksne personer:-)

Martin Nielsen
08.04.2007, 12:56
Meget god opskrift. Smager pragtfuldt. Måske er det lige værd at vide for de fleste, at merian ikke er et eller andet meget dyrt og eksotisk krydderi, men ganske simpelt bare navnet på den plante, hvorfra man udvinder det krydderi, vi andre kender bedst som oregano.
 
Denne gode opskrift på Den gode pastaret fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Den gode pastaret, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Julekonfekt prøv fx. Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Stegt flæsk m. persillesovs     Bounty kugler     Indbagte rejer     Børnenes kokoskugler     Fars i fad med hvidkål     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Hjemmelavet nutella      Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Mandarin kage     Ovnstegt røget medister     Spaghetti med kødsovs     Piment sauce     Ritas Mønske Klejner     jordbærfromage     Brownie med saltkaramel midte     Vandbakkelser med is & chokoladesovs     Kanelsnegle i fad     Mexicanske bøffer     Marineret kalkunbryst- helstegt     Mormors Stegte sild i eddike     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]