opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Stegte Agerhønes

Stegte Agerhønes

Stegte Agerhønes
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(61)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.407
Visninger
129
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 agerhøns
salt og peber
50 g smør
1 løg
2 gulerødder
1 stilk blegselleri
3 dl bouillon(høns)
1½ dl rødvin
1 laurbærblad
2 spsk ribsgele
1 dl piskefløde


SÅDAN GØR DU
gnid agerhønsene med salt og peber, smelt smørret i en gryde kom fuglene i og brun dem på alle sider ta' dem op og hold dem varme hak løg og blegselleri kom det ned i gryden og lad det svitse. hæld bouillon og vin på bring det i kog læg fuglene tilbage i gryden læg låg på og lad det simre i en varm ovn180G i ca 1 time til hønsene er møre.
lad saucen koge ind til det halve og tilsæt ribsgele og smag evt til med lidt piskefløde
SERVERING
servere ferskner (skåret i både )og nye kartofler til
 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Stegte Agerhønes fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Stegte Agerhønes, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejemad     Mornay sauce     Tunmousse      Kaviaræg.     Karbonader i fløde/porre sauce     Studenterbrød     Kartofler i dampovn     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     kyllingelår med rasp i friture     Røræg i ovn     Kanelsnegle kagemand     Mormors citronfromage     Mælkebøttemarmelade     Bagerens Brunsviger     Indbagte rejer     God Kartoffelsalat     Verdens bedste brød     Aïoli     Koteletter i Fad med paprika     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]