opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Stegte Agerhønes

Stegte Agerhønes

Stegte Agerhønes
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(61)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.573
Visninger
139
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 agerhøns
salt og peber
50 g smør
1 løg
2 gulerødder
1 stilk blegselleri
3 dl bouillon(høns)
1½ dl rødvin
1 laurbærblad
2 spsk ribsgele
1 dl piskefløde


SÅDAN GØR DU
gnid agerhønsene med salt og peber, smelt smørret i en gryde kom fuglene i og brun dem på alle sider ta' dem op og hold dem varme hak løg og blegselleri kom det ned i gryden og lad det svitse. hæld bouillon og vin på bring det i kog læg fuglene tilbage i gryden læg låg på og lad det simre i en varm ovn180G i ca 1 time til hønsene er møre.
lad saucen koge ind til det halve og tilsæt ribsgele og smag evt til med lidt piskefløde
SERVERING
servere ferskner (skåret i både )og nye kartofler til
 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Stegte Agerhønes fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Stegte Agerhønes, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Bechamel-sauce.     Raclette med det hele     Svampet kanelkage     Spagetti carbonara     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Grillet vildt dyrekølle     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Skinke, porre tærte     Nemme pølsehorn     Champignon-broccolitærte med skinke     Trylledej (ikke spiseligt)     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Suppekuren     Marineret kalkunbryst- helstegt     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]