Annoncering | Mobil/tablet version | 226 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke

Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke

Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(473)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke
89.365
Visninger
3.440
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Bente Kilian

var dagens opskrift 26.05.2015 Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke var dagens opskrift den 26.05.2015

DU SKAL BRUGE
3 dl. skummetmælk
1½ dl. mel
15 g. margarine
4 æg
salt og peber

ca. 300 g. grøntsager, evten frossen mix.
ca. 200 g skinke(hamburgerryg eller røget mørbrad) i tern.
Lidt rasp til formen.


SÅDAN GØR DU
Grøntsagerne koges halvmøre i lidt vand.
Mælk og mel piskes sammen i en gryde og bringes i kog under piskning. Rør margarinen i og tag gryden fra varmen. Rør æggeblommer, salt og peber i.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i sammen med grøntsager og skinke.
Hæld dejen i et smurt ildfast fad, der er drysset med rasp. Drys også lidt rasp øverst.
Bages ca. 1 time ved 175 grader.
SERVERING
serveres med flutes og tomatsalat eller anden god salat. Det smager godt med en klat smør på, men det kan udelades.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Jette
07.03.2008, 18:31
Tip: Ryst mel og mælk sammen i en melryster (sådan en lille plastting med låg) før du koger det. Kog ikke på højeste blus, og sørg for at røre hele tiden. Når det begynder at blive varmt, bliver det meget tykt meget hurtigt, så der skal virkelig røres til. Æggehviderne skal vendes i meget forsigtigt. Jeg plejer at bruge en dejskraber til dette. Der må ikke være deciderede klumper at hvider. Dejen skal være nogenlunde jævn i farven, men man skal også passe på ikke at føre for længe, og for man må for alt i verden ikke røre for hårdt.

Pia
09.08.2006, 13:16
skal man blande den del med æggehvide og grøntsager med æggeblomme og mælk eller gør den det under bagningen??


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke med billede fra Maduniverset.dk i kategorien gratin/soufflé opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]