opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke

Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke

Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(480)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke
113.359
Visninger
3.654
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 26.05.2015 Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke var dagens opskrift den 26.05.2015



FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
3 dl. skummetmælk
1½ dl. mel
15 g. margarine
4 æg
salt og peber

ca. 300 g. grøntsager, evten frossen mix.
ca. 200 g skinke(hamburgerryg eller røget mørbrad) i tern.
Lidt rasp til formen.


SÅDAN GØR DU
Grøntsagerne koges halvmøre i lidt vand.
Mælk og mel piskes sammen i en gryde og bringes i kog under piskning. Rør margarinen i og tag gryden fra varmen. Rør æggeblommer, salt og peber i.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i sammen med grøntsager og skinke.
Hæld dejen i et smurt ildfast fad, der er drysset med rasp. Drys også lidt rasp øverst.
Bages ca. 1 time ved 175 grader.
SERVERING
serveres med flutes og tomatsalat eller anden god salat. Det smager godt med en klat smør på, men det kan udelades.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Jette
07.03.2008, 18:31
Tip: Ryst mel og mælk sammen i en melryster (sådan en lille plastting med låg) før du koger det. Kog ikke på højeste blus, og sørg for at røre hele tiden. Når det begynder at blive varmt, bliver det meget tykt meget hurtigt, så der skal virkelig røres til. Æggehviderne skal vendes i meget forsigtigt. Jeg plejer at bruge en dejskraber til dette. Der må ikke være deciderede klumper at hvider. Dejen skal være nogenlunde jævn i farven, men man skal også passe på ikke at føre for længe, og for man må for alt i verden ikke røre for hårdt.

Pia
09.08.2006, 13:16
skal man blande den del med æggehvide og grøntsager med æggeblomme og mælk eller gør den det under bagningen??
 
Denne gode opskrift på Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke med billede fra Maduniverset.dk i kategorien gratin/soufflé opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Spinatwrap med laks, avocado og cream cheese (Low carb)     Fersken suppe (den er genial)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Nemme pølsehorn     Gulerodskage (Rå)     Grovboller     Suppekuren     Den bedste ungarske gullasch     Morgenbirkes - fryseegnede     Porrer i fad med oksekød     Omelet m. skinke og ost     Chokoladekage på 5 min. i en kop     Yoghurtboller     Indbagte rejer     irsk stuvning med svinekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]