opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke

Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke

Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(481)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke
114.841
Visninger
3.660
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 26.05.2015 Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke var dagens opskrift den 26.05.2015



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
3 dl. skummetmælk
1½ dl. mel
15 g. margarine
4 æg
salt og peber

ca. 300 g. grøntsager, evten frossen mix.
ca. 200 g skinke(hamburgerryg eller røget mørbrad) i tern.
Lidt rasp til formen.


SÅDAN GØR DU
Grøntsagerne koges halvmøre i lidt vand.
Mælk og mel piskes sammen i en gryde og bringes i kog under piskning. Rør margarinen i og tag gryden fra varmen. Rør æggeblommer, salt og peber i.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i sammen med grøntsager og skinke.
Hæld dejen i et smurt ildfast fad, der er drysset med rasp. Drys også lidt rasp øverst.
Bages ca. 1 time ved 175 grader.
SERVERING
serveres med flutes og tomatsalat eller anden god salat. Det smager godt med en klat smør på, men det kan udelades.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Jette
07.03.2008, 18:31
Tip: Ryst mel og mælk sammen i en melryster (sådan en lille plastting med låg) før du koger det. Kog ikke på højeste blus, og sørg for at røre hele tiden. Når det begynder at blive varmt, bliver det meget tykt meget hurtigt, så der skal virkelig røres til. Æggehviderne skal vendes i meget forsigtigt. Jeg plejer at bruge en dejskraber til dette. Der må ikke være deciderede klumper at hvider. Dejen skal være nogenlunde jævn i farven, men man skal også passe på ikke at føre for længe, og for man må for alt i verden ikke røre for hårdt.

Pia
09.08.2006, 13:16
skal man blande den del med æggehvide og grøntsager med æggeblomme og mælk eller gør den det under bagningen??
 
Denne gode opskrift på Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke med billede fra Maduniverset.dk i kategorien gratin/soufflé opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Ramsløg er 25-40 cm høj og er en flerårig urt som kan genkendes på lugten, den lugter af hvidløg. Sæson for Ramsløg er: Marts til juli Der er også mange andre urter som vokser lige nu fx. brændenælde som er god til supper og i brød, så på brændenælde på Maduniverset og se de fantastiske ting man kan lave.
Se opskrifter her
hvid streg
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Fantastisk salat med kylling, mango m.m.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Fersken suppe (den er genial)     Gulerodskage (Rå)     Indbagte rejer     Raclette med det hele     Helstegt Oksestriploin     Svampet kanelkage     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Mormors citronfromage     kokostoppe med marcipan og chokolade     Pasta Cabonara uden æg     Porrer i fad med oksekød     Nemme pølsehorn     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Suppekuren     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste ungarske gullasch     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]