opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Stribet fromage

Stribet fromage

Stribet fromage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(71)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.418
Visninger
132
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
5 blade husblas

2 æg ( Husk brug pasteuriserede)

4 spsk. sukker

reven skal og saft af 1 citron

4 dl. piskefløde

3 spsk. konc. ribssaft

2 spsk. kakao




SÅDAN GØR DU
Læg husblasen i koldt vand. Pisk æggeblommer og sukker godt sammen og kom den revne citronskal og saft i. Knug husblasen fri for vand og smelt den over vandbad. Pisk æggehvider og fløde stift. Hæld den smeltede, afsvalede husblas i en tynd stråle i æggemassen, mens der røres. Vend derefter de piskede æggehvider og fløde i. Fordel blandingen i tre skåle. Vend ribssaft i den ene, kakao i den anden og lad fromagen i den tredje skål forblive hvid. Læg hurtigt e tre lag ovenpå hinanden i serveringsskålen.
SERVERING
Pynt evt. med flødeskum.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Stribet fromage fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Stribet fromage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Dosa (diffrent fillings and chutney)     Fersken suppe (den er genial)     Norske boller     Fyldte porto bello svampe med sesam og feta     Mørbrad i karry med ris (Favoritten)     Frisk myntete     farsbrød med ost og bacon     Spagetti carbonara     Sennepsglaseret kalkunbryst.     Fyldte kalveruller     Ribsgéle af modne ribs     Oksebov med peberkorn     Pasta ala grebel     Indbagt mørbrad     Kalvenyre med flødesauce     Okse tykkamsteg     Lever i gryde     Bøf med Whisky sauce     Lammerullepølse     Uhyggelige halloween hoveder med fyld     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]