Annoncering | Mobil/tablet version | 242 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.402 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sprøde sesamflager med hvid chokolade creme

Sprøde sesamflager med hvid chokolade creme

Sprøde sesamflager med hvid chokolade creme
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(110)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.310
Visninger
253
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Linda

DU SKAL BRUGE
Sprøde sesamflager af:
100 gram sukker
100 gram smør
50 gram finthakket mandler
50 gram sesamfrø
20 gram hvedemel
1 spsk. Fløde 13 %

Hvid chokolade creme af:
1/2 liter Creme fraiche 38 %
200 gram hvid chokolade

Drue coulis af:
250 gram kiwi frugt
250 gram grønne druer
50 gram sukker
ca. 1 dl. vand
Citronsaft
korn fra 1 vanille stang


SÅDAN GØR DU
1: Sprøde sesamflager - Smør og sukker smeltes i en gryde. Heri kommes mandler, sesamfrø, hvedemel og fløde. Rist massen i ca. 3 sekunder.

Sæt massen af på bagepapir i små klatter. Bages kort tid ved 170 grader. Lad dem køle af på bordet.

2: Hvid chokolade creme - Creme fraîchen piskes let med en håndpisker. Chokoladen smeltes til den er lidt varmer end lun.

Lidt af creme fraîchen kommes op i den smeltede chokolade (der stadig er lun) og der røres godt. Chokolade massen, kommes nu over i den kolde creme fraiche, og derefter vendes det forsigtigt sammen. Nu er cremen klar til brug.

3: Drue coulis - Kiwien skrælles og skæres i mindre stykker, der kommes i en blender, sammen med de hele druer. Opløs sukkeret i vand. Tilsæt vanille korn, og blend druer, kiwi og sukkerblandingen i 2-3 sekunder. Vindruekernerne må ikke knuses.

Massen sigtes og koges herefter op, mens den monteres ganske lidt med maizena, rørt op i lidt vand. (Massen skal kun tykne ganske lidt, da den automatisk tykner når den bliver kold.) Smag evt. til med citronsaft. Massen afkøles nu.

4: Anretning : På en tallerken fordeles et tyndt lag drue coulis. Der sprøjtes nu en ring af drue coulis i yderkanten af tallerken. Inden for denne ring sprøjtes nu en ring af creme fraiche 18 % - og inden for denne ring af creme fraiche, sprøjtes endnu en ring af drue coulis. Man kan også nøjes med at lave 3 ringe af creme fraiche. Ringene "trækkes" nu ud mod kanten af tallerkenens kant med en tændstik, som føres inden fra og ud mod kanten

De sprøde sesamflager lægges sammen med den hvide chokolade creme. Læg så mange lag man ønsker.

Denne "cylinder" sættes i midten af tallerken oven på drue coulisen og pyntes med smukke "snirkler" af mørk chokolade.

"Snirklerne" tegnes på et stykke papir. Herover lægges bagepapir og der sprøjtes efter mønstret. Lad chokoladen stivne. Sæt den koldt i 5 minutter og sæt den sammen og anret den oven på desserten.


 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Sprøde sesamflager med hvid chokolade creme opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Sprøde sesamflager med hvid chokolade creme fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sprøde sesamflager med hvid chokolade creme, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Boller i Karry (mælkefri)     Den bedste Kylling i Karry!     Nemme pølsehorn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Tunmousse      Røræg i ovn     Nachos m/kylling     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Svampet kanelkage     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Omelet m. skinke og ost     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grov go'e boller     Mørbradgryde m. ris     Gullasch med kartoffelmos     Fersken suppe (den er genial)     Grønne asparges med bacon     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com