opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Banan dessert i Römertopf

Banan dessert i Römertopf

Banan dessert i Römertopf
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(131)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.215
Visninger
257
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
DU SKAL BRUGE
6 Bananer,
2 spsk smør,
11 spsk sukker,
2 citroner,
4 æg,
1½ spsk hvedemel,
1 tsk vanilie,
flormelis til pynt


SÅDAN GØR DU
Skær bananerne i skiver, pres citronerne og smelt smøret. Hæld smørret i römertopfen og bland banaskiverne med 6 spsk sukker og citron, hvor efter de også tilsættes. Læg låg på og stil det i den kolde ovn i 15 min og varm op til 250 grader.

Skil æggehviderne og pisk dem herefter med 6 spsk sukker og og vanillie. Nu blandes forsigtig æggeblommer og mel i og marengsmassen fordeles over bananskiverne. Læg låget på igen og steg videre i 30-40 min. Drys med flormelis som pynt.
SERVERING
Serveres med iskold flødeskum el. is.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Banan dessert i Römertopf fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Banan dessert i Römertopf, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Blåbærmuffins     Røræg i ovn     Kogning af majs     Blommetrifli     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Tvebakkekage     Marineret kalkunbryst- helstegt     Fersken suppe (den er genial)     Yoghurtboller     Grillet vildt dyrekølle     Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste Kylling i Karry!     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Havkat i fad med grønsager og bacon     Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke     Shredded kylling til burritos og taco     Blommelikør     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]