opskrifter
Søg i 12.559 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › kinisiske forårsruller med rejer

kinisiske forårsruller med rejer

kinisiske forårsruller med rejer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(128)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.486
Visninger
305
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4-5 plader forårsrulledej(fillodej)
200 g rejer
½ rød chili
2 cm ingefær
1 fed hvidløg
1 porre
1 gulerod
100 g mungbønnespire
2 spsk olivenolie
salt & peber
vindruekærneolie til stegning.


SÅDAN GØR DU
Snit alle grøntsagerne i meget fine strimler ( som en tændstik)
og del rejerne i to dele. lynsteg det i olien. hæld olien fra. bland det med spirene og smag til med salt & peber. del dejen i 4 stykker og læg en spsk fyld på hver . fold dejen sammen som en pandekage, der lukkes i begge ender. steg rullerne i olie og servere med soya
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler kinisiske forårsruller med rejer opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på kinisiske forårsruller med rejer fra Maduniverset.dk i kategorien Hurtig nem hverdagsmad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet kinisiske forårsruller med rejer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kvædemarmelade     Den bedste Kylling i Karry!     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mælkesnitter     T&T's Orientalske kylling i karry     Svampet kanelkage     Grov go'e boller     Halloween menu     Klamme fingre     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Marengs spøgelser     Frisk pasta med laks og flødesovs     Karbonader i fløde/porre sauce     Nem Æbletærte!     gammel Estrup gryde     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldaws æbleflæsk.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     irsk stuvning med svinekød     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]